Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Συνέντευξη Elizabeth Mitchell

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Οι Damon Lindelof και Carlton Cuse ανακοίνωσαν πως η Juliet θα επιστρέψει αυτή τη σεζόν στο Lost. Πότε πρόκειται να σε δούμε;
Αμέσως, και μετά δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτό αλλά νομίζω αυτό θα είναι ικανοποιητικό.

Βασιζόμενοι στα ψεύτικα διαφημιστικά που έδειξαν στο Comic Con, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν γίνει reset. Η Juliet θα έχει ευτυχισμένη ζωή τώρα;
Αυτό θα ήταν καταπληκτικό. Πραγματικά, και νομίζω πως όλοι εκφράσαμε την επιθυμία μας για αυτό, αλλά ξέρεις, οι Damon και Carlton είναι παραπλανητικοί. Είναι 2 παραπλανητικές, μικρές ιδιοφυές, οπότε το ένστικτο μου λέει πως δεν ξέρω, αλλά είμαι πρόθυμη να τους ακολουθήσω και να μάθω. Έλπιζα πως μετά από όλα όσα την έβαλαν να περάσει, πως τελικά θα είχε ευτυχισμένη ζωή, αλλά δεν δουλεύουν πάντα έτσι τα πράγματα.



Αυτό σημαίνει μια ευτυχισμένη ζωή με τον Sawyer;
Ήταν πολύ ευτυχισμένη, έτσι; Αυτό ήταν καταπληκτικό.

Θέλεις να την δεις με τον Sawyer;
Δεν ξέρω. Δεν το ήθελα καθόλου, και τώρα είδα τα επεισόδια (της περασμένης σεζόν) και τον είδα και απλά με αιχμαλώτισε. Ήταν τόσο ευτυχισμένος, οπότε κατά κάποιο τρόπο έλεγα “Μπράβο, του”, όταν την είχε τριγύρω.

Θα είσαι σε αρκετά επεισόδια, ή το V επηρεάζει αυτή τη πιθανότητα;
To V δεν επηρεάζει καθόλου. Το Lost τελείωσε. Ξέρουν τι κάνουν. Η επιτυχία ή η αποτυχία του V δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο το Lost. Είχαν σχεδιασμένη αυτή την τελευταία σεζόν εδώ και αρκετό καιρό, οπότε θα γίνει ότι ήταν να γίνει. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη τι είναι αυτό, αλλά ξέρω πως θα είναι αρκετό που θα με αναφέρουν.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Πηγή: E!Online