Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Τελευταία νέα από Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τα τελευταία νέα για την επιστροφή της Juliet, τη πιθανή ύπαρξη εναλλακτικού time line και την πιθανή επιστροφή του παλιού Sawyer.

Simon από Βοστόνη: Μια και ο Damon Lindelof και ο Carlton Cuse είπαν πως η Juliet θα είναι στο Lost αυτή τη σεζόν, γνωρίζεις πότε επιστρέφει;
"Μάλλον αμέσως, και δεν είμαι σίγουρη αν θα είμαι και μετά από αυτό,", μας λέει η Elizabeth Mitchell αποκλειστικά.. "Νομίζω θα είναι η ικανοποίηση του αιτήματος." Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα από την Elizabeth τις επόμενες μέρες.

Marina από Πίτσμπουργκ: Τι συμβαίνει με αυτά τα εναλλακτικά time line που αποκάλυψαν στο πάνελ του Lost στο Comic-Con; Ο Hurley γίνεται ιδιοκτήτης των Mr. Cluck's, η Kate σκοτώνει κάποιον άλλο, η Oceanic Airlines δεν είχε ποτέ ατύχημα; Συγγνώμη για τα γαλλικά μου, αλλά WTF;
O Damon Lindelof ζήτησε από τους φίλους του Lost να έχουν εμπιστοσύνη στους συγγραφείς. Θα το κάνουμε αυτό (για την ώρα), αλλά συμφωνούμε πως το εναλλακτικό time line είναι πολύ παράξενο πράγμα. Η καλύτερη μας εκτίμηση είναι πως αντί να επανεκκινήσει το ρολόι πριν την πτώση της Oceanic 815, το σχέδιο του Jack στην πραγματικότητα άλλαξε τη ροή της ιστορίας σε ένα προγενέστερο σημείο, ίσως στην αρχή του 1977, όταν είδαμε τελευταία φορά τους ήρωες μας.

Marie από Σαν Αντόνιο, Καλιφόρνια: Lost!
Ρωτήσαμε τον Josh Holloway για την κατάσταση του Sawyer μετά τα γεγονότα του φινάλε και μας είπε: "Νομίζω καταστράφηκε ψυχολογικά. Όλη αυτή η ευτυχία ξεριζώθηκε. Νομίζω θα είναι και πάλι οξύθυμος, πράγμα για το οποίο ανυπομονώ. Το μόνο που ξέρω είναι πως καταστράφηκε και δεν τον ενδιαφέρει και πάλι η ζωή και τα θετικά της μαθήματα. Οπότε προσέχετε!. (Αγαπάμε τον ώριμο Sawyer, αλλά ο οξύθυμος Sawyer είναι και αυτός πολύ καλός.)

Πηγή: E! Online