Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Τελευταία νέα από Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Η παραγωγή της 6ης σεζόν του Lost δεν ξεκινά για ακόμα μερικές εβδομάδες, αλλά χάρην στον Comic-Con, αρχίσαμε να παίρνουμε μια αίσθηση της νέας σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και ποιά μέλη του κάστ μπορεί να επιστρέψουν για να σημμετέχουν στα εναλλακτικά timelines για τα οποία μας έδωσαν μια γεύση οι παραγωγοί.

Πράγμα που μας φέρνει στον αγαπητό Charlie του Dominic Monaghan. Η εμφάνιση του στη σκηνή ως το μεγάλο φινάλε του πάνελ του Lost μόνο που δεν επιβεβαίωσε πως ο κύριος Pace θα επιστρέψει για την τελευταία σεζόν του Lost. Αλλά είναι αυτό αλήθεια; Και αν είναι, πόσο πολύ θα τον δούμε; Ορίστε λοιπόν τι ακούμε...

Οι πηγές μας, μας λένε αποκλειστικά πως ναί, η συμφωνία του Dom για επανεμφάνιση στο Lost έχει γίνει και πως το μέλος του αρχικού κάστ, είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε 3 επεισόδια στην 6η σεζόν.

Τίποτα ακόμα στην απάντηση του μεγάλου ερωτήματος: Είναι ζωντανός ο Charlie; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Lost να επιστρέψει στο ABC τον Ιανουάριο του 2010 για να μάθουμε.

Πηγή: E!Online