Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Οι ηθοποιοί του Lost αποκαλύπτουν στοιχεία για την 6η σεζόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Όλοι θέλουν να μάθουν πως η τελευταία σεζόν του Lost θα εξελιχθεί. Τι μπορούμε να περιμένουμε; Ο παραγωγός Carlton Cuse λέει «To ταξίδι στο χρόνο έχει τελειώσει. Η σεζόν του flash forward έχει τελειώσει. Έχουμε σχεδιάσει κάτι διαφορετικό». Και εδώ είναι κάποια στοιχεία γι αυτά που θα έρθουν:

Ο παραγωγός Damon Lindelof λέει πως η τελευταία σεζόν θα ασχοληθεί με την καταγωγή της ρίψης φαγητού από τη δεύτερη σεζόν.

Ένα ψεύτικο επεισόδιο του America’ s Most Wanted προβλήθηκε για τους θεατές του Comic Con, δείχνοντας τον οικοδεσπότη Josh Walsh να αφηγείται την πραγματική εγκληματική ιστορία της Kate Austen. Η Kate, όπως αποκαλύπτεται, δεν σκότωσε τον πατριό της, ιδιοκτήτη εταιρείας υδραυλικών Wayne Jannsen, όπως οι θεατές πίστευαν. Στην αφήγησή του ο Walsh λέει «Η μοίρα παρενέβη αυτό το τραγικό απόγευμα. Έχοντας κανονίσει νωρίτερα ένα ραντεβού με τη γυναίκα του, ο Jennsen έστειλε αντί αυτού τον μαθητή του Ryan Milner, για να κλειδώσει. Καθώς είχε σχεδιάσει η Austen το κτίριο ανατινάχτηκε μέσα σε μια βίαιη μπάλα από φλόγες. Αλλά ήταν ο Ryan που χάθηκε μέσα αντί του στόχου που ήθελε. Η Austen συνελήφθη για τον φόνο του Ryan Milner πριν δραπετεύσει βιαίως από την συνοδεία των U.S. Marshall. Διαφεύγει μέχρι και σήμερα. Οι ομοσπονδιακές αρχές την θεωρούν οπλισμένη και πολύ επικίνδυνη.»

Ο Jorge Garcia πιστεύει πως το να φέρουν τον Dominic Monaghan στην σκηνή στη διάρκεια του panel στο Comic Con, σχεδόν επιβεβαιώνει την ανάμειξή του στην έκτη σεζόν.

Το πρώην μέλος του καστ, Adawale Akinnuoye –Agbaje (Mr. Eko) ήταν επίσης στο Comic Con προωθώντας την ταινία του G. I .Joe και σύμφωνα με μια πηγή ήλπιζε να βρεθεί στα παρασκήνια με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Παρόλα αυτά, ο Jorge διαισθάνθηκε πως ο Adawale πήρε το δυνατότερο χειροκρότημα στην διάρκεια ενός In Memorium βίντεο που παίχτηκε, χαιρετώντας όλους τους σκοτωμένους χαρακτήρες. «Είχε ένα απίστευτο χειροκρότημα», λέει ο Jorge «Σίγουρα ξεχώρισε.»

Μια promo εικόνα για τη νέα σεζόν αποκάλυψε όλους τους χαρακτήρες της σειράς (νεκρούς και ζωντανούς) σε μια μακριά γραμμή. Ο John Locke είναι στο κέντρο, με την πλάτη του γυρισμένη σε εμάς, κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο του. Ο Josh Holloway είπε τις σκέψεις του για την τοποθέτηση «Υποθέτω πως ο Locke έγινε ο Σατανάς. Πραγματικά διασκέδασα αυτή την ξαφνική αλλαγή στο να γίνει ο κακός τύπος».

Ο Josh ήταν περισσότερο ενθουσιασμένος όταν άκουσε τα νέα πως η Elizabeth Mitchell θα είναι πίσω με κάποιο τρόπο.
«Η επιστροφή της Juliet είναι συναρπαστική», λέει. Αλλά αν η Juliet επιστρέψει μόνο ως πτώμα, ο Josh λέει πως θα έχει μια απαίσια επίδραση στον Sawyer. «Θα τον κατέστρεφε. Θα τον έφερνε πίσω ακριβώς εκεί που ξεκίνησε. Μου αρέσει αυτή η ιδέα του να καταστραφεί όλη η ωρίμανσή του και να πάμε πίσω στον Sawyer τον πικραμένο. Αλλά υποθέτω πως μετά θα πρέπει να επιστρέψει στο να θέλει να ζήσει ξανά.»

Η Elizabeth Mitchell βρίσκεται κάτω από διαταγή να μην μιλήσει από τότε που προβλήθηκε το φινάλε της σεζόν του Lost τον Μάιο. Αλλά τελικά έσπασε τη σιωπή της. «Αυτό που συνέβη στο τέλος της σεζόν είναι πως μου είπαν ότι ο χαρακτήρας της Juliet έφτασε στην φυσική του ολοκλήρωση» λέει η Liz. «Ήταν πολύ ξαφνικό, αλλά είπα ‘ Ο.Κ.’ νομίζοντας πως θα είναι το τέλος αυτού. Άνθρωποι που γνώριζα ήταν διαθέσιμοι και πήρα ένα πακέτο από σενάρια. Ερωτεύτηκα το V και είπα ότι θα το κάνω. Ήταν στ’ αλήθεια τρελό γιατί δεν σχεδίαζα να μεταβώ σε άλλη σειρά.

Και μετά το επεισόδιο του Lost, La Fleur προβλήθηκε και οι θαυμαστές ανταποκρίθηκαν πραγματικά καλά, έτσι το Lost κάλεσε ξανά, και γι αυτό δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι πιθανόν η Juliet να είναι απλά νεκρή, αλλά νομίζω πως θα είναι λίγο παραπάνω από αυτό. Ελπίζω πως όταν επιστρέψει θα μπορέσει να δώσει στον Sawyer έναν πολύ καλό λόγο για να συνεχίσει. Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να έχω μια μεγάλη μάχη με τον Ben, αλλά πιθανόν αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Αλλά σίγουρα θα τη δούμε ξανά. Δεν μου έχουν πει πόσα επεισόδια θα κάνω αλλά το ABC λέει ότι το δουλεύουν. Το έκαναν όταν γύριζα τον πιλότο του V. Κυριολεκτικά έκανα τέσσερις ημέρες V, τέσσερις ημέρες Lost, τέσσερις ημέρες V».

Ο Michael Emerson πέρασε το hiatus αναρωτόμενος αν ο χαρακτήρας που είδαμε να κάθετε δίπλα στον Jacob στην παραλία στο φινάλε της σεζόν μπορεί να σχετιστεί με τον Esau , έναν χαρακτήρα από την Παλαιά Διαθήκη. «Ο Jacob είναι σαν ένας χαρακτήρας φωτός και καλοσύνης και ο Esau ήταν περισσότερο δεμένος στη γη, περισσότερο ένα πλάσμα λάσπης και σκότους.» εξηγεί ο Emerson. «Υπάρχουν βιβλικά θέματα στη σειρά. Το αν θέλουν να εγκαθιδρύσουν έναν απευθείας παραλληλισμό στον Jacob και τον Esau απομένει να το δούμε.»

Ο Nestor Carbonell δεν είναι εκπληκτικά «ενθουσιασμένος» που θα γίνει βασικός στη σειρά. «Η οικογένειά μου και εγώ μετακομίζουμε στη Χαβάη την επόμενη εβδομάδα», μου είπε. «Πετούσα μπρος και πίσω έτσι αυτό είναι πολύ ευχάριστο γι εμάς. Έχω δέσμευση για 16 από τα 18 επεισόδια, έτσι θα είμαι στο νησί όταν με χρειάζονται. Μου είπαν πως θα απαντήσουν τις μεγάλες ερωτήσεις για τον χαρακτήρα μου Richard, για το αν ή όχι είμαι αθάνατος, πόσο ετών είμαι. Γιατί δε φαίνεται να γερνάω.» Λέει πως πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του είναι συνδεδεμένος με το πειρατικό πλοίο Black Rock και ίσως, την Αρχαία Αίγυπτο. « Θέλω περισσότερο να βρω ποιος τραβά τα νήματα σε αυτό το νησί.»

Πηγή:TVGuide Magazine