Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Τι έγινε στο πάνελ του Lost

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δείτε τι έγινε στο panel

To πάνελ άρχισε με την προβολή ενός promo για το Lost University. Στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο σχετικό με την Dharma και το νέο ντοκιμαντέρ Μysteries of the Universe - the Dharma Initiative που αποτελείται από 5 επεισοδία τα οποία θα προβληθούν στους επόμενους μήνες. Στην συνέχεια έπαιξαν ένα κλιπ με βίντεο που έφτιαξαν φαν της σειράς.

Ακολούθως οι Darton συζητούν για το ότι δεν φτιάχνουν την ιστορία στην πορεία και για να το αποδείξουν βάζουν τις τελευταίες σελίδες του σεναρίου σε ένα κουτί και τις κλειδώνουν. Λένε θα τις ανοίξουν στο σόου του Jimmy Kimmel μετά το τέλος της σειράς για να το αποδείξουν.

Αρχίζουν οι ερωτήσεις. Όποιος φαν πεί την "μυστική λέξη" στην ερώτηση του, κερδίζει ένα δώρο.

Ερώτηση: Η 6η σεζόν θα είναι παρόμοια με την 1η;
DL: Θέλουμε η σειρά να έχει την αίσθηση ενός κλειστού κύκλου. Θα δούμε χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν.
CC: Η πρώτη σεζόν είχε την αίσθηση της περιπέτειας, τρέξιμο στη ζούγκλα και συναισθηματικές ανακαλύψεις. Σε αυτή τη διάσταση θα δώσουμε έμφαση στην 6η σεζόν.

Ένας φαν λέει πως κάθε φορά που πετά εύχεται να πέσει το αεροπλάνο. Το Lost είναι έμπνευση για αυτόν και ανακοινώνει μια σελίδα στην οποία μπορούν να δούν τη δουλειά του. Στη συνέχεια ανεβάζει ένα πίνακα στη σκηνή.

Ερώτηση: Θα δούμε τον Faraday παντρεμένο με παιδιά;
DL: Αν ο Jack και οι υπόλοιποι καταφέρουν να αλλάξουν τον χρόνο, ίσως.
CC: Ο Faraday θα είναι στην 6η σεζόν.

Ερώτηση: Θα δούμε flashbacks των χαρακτήρων στην παιδική τους ηλικία;
CC: Η 6η σεζόν θα είναι διαφορετική (δεν περιγράφει από ποιά άποψη)

Ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για theme της σειράς οι Mark, Sarah, Matt and "Froze" από το San Diego κέρδισαν. Το τραγούδι είναι ένα ροκ σε στυλ 70s.

Προβολή ενός διαφημιστικού των "Mr. Cluck's" με τον Hugo Reyes να λέει πως "το ότι κέρδισε το λόττο του έφερε μόνο καλή τύχη". Ο Jorge Garcia κάνει την εμφάνιση του. Τα διαφημιστικά συνεχίζονται με ένα της Oceanic που λέει "30 χρόνια με απόλυτο ρεκόρ ασφάλειας". Στη συνέχεια προβάλλεται ένα βίντεο από την εκπομπή "America's Most Wanted" σχετικό με την Kate που λέει περιληπτικά την ιστορία της.

Ερώτηση: Αυτά τα διαφημιστικά είναι για να μας αποδείξετε πως άλλαξε η ροή του χρόνου; Αυτό δεν θα ήταν "κλέψιμο" όσον αφορά τους φαν;
DL και CC: Απλά έχετε μας εμπιστοσύνη.

Μετά τα διαφημιστικά εμφανίζεται ο Jorge Garcia, ο οποίος κάνει και αυτός ερωτήσεις στους παραγωγούς. Η ερώτησή του είναι αν οι πέντε σεζόν θα εξαφανιστούν από το σχέδιο του Jack και αν αυτό είναι δίκαιο. Ο Cuse του απαντά ότι πρέπει να τους εμπιστευτεί. Ο Jorge συνεχίζει να ρωτάει αν θα απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις και ο Lindelof απαντά «Όλες όσες έχουν σημασία». Ο Emerson βρίσκεται στο panel και σταματά τον Jorge λέγοντας πως κάθε άτομο έχει μια ερώτηση.

Ο Jorge προσποιείται πως θυμώνει και ισχυρίζεται πως ο Emerson ζηλεύει επειδή ήθελε να παίξει τον Hurley και δεν μπόρεσε. Ο Emerson το αρνείται και δηλώνει πως ποτέ δεν έκανε οντισιόν για τον Hurley όπως ισχυρίζεται ο Jorge αλλά οι παραγωγοί δείχνουν ένα βίντεο με την υποτιθέμενη οντισιόν του Emerson το 2004 για τον ρόλο του Hurley.

Ερώτηση: Πότε θα δούμε fb του Richard Alpert; Έχει σχέση με το Black Rock;
CC: Θα ήταν αμέλεια αν δεν το κάναμε.
DL: Έχει σχέση.

Ερώτηση: Η Juliet την έβγαλε ζωντανή;
DL: Η Juliet θα εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν.

O αγαπημένος του ComicCon Bob Stencil προσπαθεί να κάνει μια ερώτηση για το time travel.
Αρχίζει να αιμορραγεί από τη μύτη. Θέλει τη σταθερά του... Είναι μια μπύρα Dharma.

Ερώτηση: Το όνομα του φίλου του Jacob είναι Esau;
M. Emerson: Αυτό δεν μπορώ να το πω, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
DL: Είσαι καλός σε αυτό! Δεν είπες απολύτως τίποτα!

Ερώτηση: O Nestor φοράει eyeliner;
O Nestor κάνεο την εμφάνιση του. Παίζει ένα βίντεο με τον Nestor να βάζει eyeliner. Είναι αναστατωμένος. "Αυτή δεν είναι η μάρκα μου! Ζήτησα Onyx!" Είναι έξαλλος.

Ερώτηση: Θα πάρουμε απάντηση για την ρίψη φαγητού;
Jorge: Έρχεται από τα αεροπλάνα.
DL: Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να λύσουμε στην 6η σεζόν.

Ερώτηση: Θα δούμε και άλλη Dharma του χρόνου;
CC: Το κάναμε πέρσι. Δεν θα δούμε πολλά πράγματα στην 6η σεζόν.

Ερώτηση: Εμφανίστηκε ποτέ ο Jacob με άλλη μορφή εκτός από αυτή που είδαμε; Όπως για παράδειγμα με τη μορφή της Claire;
Η "Claire" είναι μυστική λέξη. Αυτός που έκανε την ερώτηση κέρδισε ένα αγαλματάκι με
το πουλί από το "Par Avion" με το μήνυμα σε αυτό.
DL: Η απάντηση στην ερώτηση είναι όχι.

Ο Damon Lindelof λέει πως υπάρχει ακόμα ένας καλεσμένος. Οι οθόνες δείχνουν σκηνές με τον Sawyer. Ο Josh Holloway φτάνει. Παίρνει το κλειδί του κουτιού από τον Damon. Ανοίγει και παίρνει το σενάριο. Ο Emerson λέει "Θεέ μου, δεν ξέρεις να διαβάζεις, έτσι;". Ο Josh το δίνει στον Εmerson ο οποίος διαβάζει δυνατά... Είναι ένα σενάριο από το Heroes...

Οι Damon και Carlton ευχαριστούν το κόσμο για την υποστήριξη του. Το πάνελ κλείνει με ένα βίντεο στην μνήμη όσον σκοτώθηκαν: Gary Troup, Arzt, Roger Linus, Mr. Friendly, Ethan, Frogurt... Nikki and Paulo, Libby and Ana Lucia, Rousseau, Alex, Shannon, Boone, Charlotte,
Mr. Eko, Michael, Faraday, Charlie...

Ο Dominic εμφανίζεται στη σκηνή... Επικρατεί πανικός...