Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

O Dominic Monaghan μιλά για το Flash Forward και το Lost

Στο πιο χάλια κρυμμένο μυστικό του Comic-Con 2009, οι συντελεστές του Flash Forward αποκάλυψαν μέσω ενός βίντεο και την εμφάνιση του ίδιου του ηθοποιού στο πάνελ, πως ο Dominic Monaghan θα πρωταγωνιστεί στο νέο sci-fi δράμα που κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Charlie μπορεί να είναι νεκρός στο Lost (ίσως), αλλά ο Dom είναι ζωντανός ως Simon, "Ένα χαρακτήρα που θα αλλάξει τα δεδομένα και που μαμάει πολλά πράγματα", όπως περιγράφει ο David Goyer.

Ο Dom προστίθεται σε ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους John Cho από το Star Trek, Joseph Fiennes (Shakespeare in Love), Courtney B. Vance (Law & Order) και άλλη μια Βρετανίδα Lostie, τη Sonya Walger (Penny). Οι χαρακτήρες τους βιώνουν εκλάμψεις της ζωής τους 6 μήνες στο μέλλον κατά τη διάρκεια 2 λεπτών που μένουν αναίσθητοι και που όλος ο πληθυσμός βιώνει flash forward.

Οπότε η παρουσία του Dom σημαίνει στα σίγουρα πως δεν θα επιστρέψει στο Lost; Συνεχίστε να διαβάζετε για να ακούσετε πως ο ηθοποιός βλέπει το μέλλον του...

"Όταν ο κόσμος με ρωτάει αν θα επιστρέψω πίσω στο Lost, είναι το ίδιο με το να ρωτάει αν ο Huckleberry Finn επιστρέφει στο Mark Twain", λέει ο Dominic. "Είμαι φανταστικός χαρακτήρας, δεν έχω τον έλεγχο σε αυτό".

Όταν ρωτήθηκε αν το Flash Forward είναι "συντροφικό κομμάτι" με το Lost, όπως χαρακτηρίστηκε από τα media, το πρώην Hobbit επησιμένει πως η νέα σειρά του ABC "Έχει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό διεθνές κάστ και είναι παγκόσμια σειρά, ένα παγκόσμιο γεγονός, με μυστήριο, δράμα και αγωνία, αλλά τελικά λέει την ιστορία μέσω των χαρακτήρων. Οπότε από αυτή την οπτική γωνία, έχει επηρεαστεί
αρκετά από το Lost".

"Αλλά είναι επίσης και τέρας από μόνο του. Ξέρω τι περίπου γνωρίζετε. Ένα παγκόσμιο γεγονός λαμβάνει χώρα για περίπου 2,5 λεπτά... Όλοι μετατρέπονται σε προφήτες της ζωής τους. Είναι ένα τεράστιο headf*ck"

Αλλά γιατί ο Dominic επέλεξε να παίξει άλλο ένα ρόλο σε σειρά του ABC; "Θέλω να παίξω κάποιον που να είναι το αντίθετο του Charlie. Και ο Simon του Flash Forward είναι άντρας. Αυτός ο τύπος δεν φοβάται, είναι ικανός, σίγουρος, έξυπνος, τρομακτικός, είναι όλα όσα δεν ήταν ο Charlie... Αγαπώ τον Charlie, ήταν μέρος της ζωής μου. Αλλά είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να δείχνω στο κοινό πως μπορώ να παίξω και άλλο... αν κανείς δεν γνωρίζει τι θα παίξω μετά, μου δίνει περισσότερες επιλογές."

Όταν ρωτήθηκε για το πως αντιμετωπίζει την φήμη, στην ομιλία του στο Comic Con είπε "Αυτό; Είναι το τίμημα που πληρώνω για να κάνω τη δουλεία που μου αρέσει. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως να κάνω ένα βήμα πίσω. Να κάνω παιδιά και να φτιάχνω μέλι."

Πηγή: Watch with Kristin