Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Νέα από το TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Elizabeth Mitchell και δεν μπορώ να περιμένω για να επιστρέψει στο Lost. Ξέρεις πότε τα γυρίσματα των 13 επεισοδίων του V θα τελειώσουν; Ίσως η Elizabeth επιστρέψει μόνο για το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν του Lost; Carry

Η διαμάχη Lost – V της Mitchell δεν είναι μόνο για το χρόνο αλλά για τον χώρο, καθώς το V γυρίζεται στο Vancouver, 6μιση ώρες από τη Χαβάη. Έχοντας ειπωθεί αυτό, η παραγωγή του V αρχίζει νωρίς τον Αύγουστο, ενώ το Lost δεν αρχίζει ξανά μέχρι το τέλος εκείνου του μήνα. Και τώρα που ξέρουμε πως η τελευταία σεζόν του Lost έχει επεκταθεί για να είναι 18 ώρες και υπάρχει μια ελαφρώς καλύτερη πιθανότητα η Juliet να περάσει κάποιες στιγμές με τον Ρωμαίο της, τον Sawyer.


Πηγή:TVGuide