Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Νέα για το κάστινγκ της 6ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

UPDATE: Νέες πληροφορίες για το καστινγκ.

Διαβάστε το spoiler

Η πρώτη επίσημη πληροφορία για νέο κάστινγκ για την έκτη και τελευταία σεζόν του Lost έφθασε, και είναι εκπληκτικά λεπτομερές. Η ομάδα Darlton ψάχνει έναν ηθοποιό ανάμεσα στα 30 και στα 50 για να παίξει τον…

Lennon: Ατημέλητος ευέξαπτος, χαρισματικός και ελαφρώς συναισθηματικά ασταθής, ο Lennon κάνει την διαφορά όταν το ζητούν. Είναι ο εκπρόσωπος, / μεταφραστής για τον πρόεδρο μιας ξένης επιχείρησης. Είναι ένας πονηρός διαπραγματευτής, και πολύ περισσότερο ισχυρός από ότι η χαμηλή θέση του υποδεικνύει. Επανεμφανιζόμενος.


UPDATE: Σύμφωνα με πληροφορίες του Ηollywood Reporter, ο ηθοποιός John Hawkes είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Lennon.



Πηγή:EW, Hollywood Reporter