Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Πληροφορίες και φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

UPDATE: Προστέθηκε νέα φωτογραφία από το σετ.

Διαβάστε το spoiler

Τα γυρίσματα για την έκτη σεζόν του Lost έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και η πρώτη αναφορά μας έρχεται από τον Ryan στη Χαβάη και από τον The Odi που βρίσκεται στο νησί για διακοπές.

Η πρώτη τοποθεσία γυρισμάτων φαίνεται πως είναι η παραλία που υπήρχε το τετραδάκτυλο άγαλμα. Το σετ που είχε στηθεί ήταν τα ερείπια του ναού στην παραλία όπου ζούσε ο Jacob και πάνω στον οποίο υπήρχε το άγαλμα, καθώς και τα υπολείμματα από μια φωτιά στην παραλία.

Οι ηθοποιοί που έπρεπε να είναι σε αυτό το σετ ήταν ο Michael Emerson και ο Terry O' Quinn. Από ότι φαίνεται το γύρισμα στην παραλία προσφέρει εξωτερικές σκηνές στα γυρίσματα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο Film Studio της Χαβάη και στα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε και ο Brad Henke (Brams).

Δείτε παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από το σετ.



Πηγή:RyanHawaiiBlog, The Odi