Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Αναφορά από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Η καινούργια αναφορά από την Χαβάη για την έκτη σεζόν του Lost, περιγράφει πως τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν επιστρέψει στον «κανονικό» χρόνο του νησιού και να συνεχίζουν από εκεί που τελείωσε η 5η σεζόν. Οι Jack, Kate, Claire, Miles, Sayid είχαν σκηνές.

Ο Sayid αναρρώνει από τον πυροβολισμό του και συνεχίζει να είναι καλυμμένος με αίμα, φαίνεται όμως πως οι φόρμες Dharma έχουν εξαφανιστεί από όλους.

Το σετ με τον Ναό είναι μέσα στη ζούγκλα και από τις σκηνές που παρακολούθησε φαίνεται πως οι Losties δέχονται επίθεση από κάποιους που μπορούν να περιγραφούν σαν «Άλλοι» Άλλοι. Αυτοί οι Άλλοι Άλλοι δεν μοιάζουν πολύ με αυτό που έχουμε συνηθίσει καθώς τα ρούχα τους είναι αρκετά διαφορετικά.

Φαίνονται ποιο σκούροι και αρκετά κόκκινοι, σχεδόν Ασιάτες ή από κάποια φυλή, και στην πραγματικότητα είναι σαν πειρατές, αφού μερικοί έχουν μπαντάνες στο κεφάλι τους και όλοι έχουν όπλα.

Φαίνεται πως γυρίζουν μια μεγάλη αιματηρή σκηνή ανάμεσα στους Losties και σε αυτούς τους πειρατές που μοιάζουν με τους Άλλους. Ο Sawyer αρπάζει ένα όπλο και κάποιος πυροβολείται και πηγαίνει μέσα στον Ναό.

Ο Jack φροντίζει το τραύμα του Sayid και μετά μεταφέρεται από 2 ή περισσότερους ανθρώπους, οι Jack και Kate φαίνεται πως αγκαλιάζονται ή φιλιούνται και κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

Στην συνέχεια το γύρισμα μεταφέρθηκε μέσα αλλά φαίνεται πως οι Losties αιχμαλωτίστηκαν και μεταφέρονται μέσα στο ναό.

Αργότερα υπήρξε άλλη μια σκηνή με δυο τύπους. Ο ένας ήταν Ασιάτης με μακριά μαλλιά που έμοιαζε με πειρατής και ο άλλος λευκός και έμοιαζε με χίπυ ή με κάποιον επιστήμονα της Dharma.


Πηγή:DarkUfo