Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τα γυρίσματα για την έκτη και τελευταία σεζόν του Lost συνεχίζονται στην Χονολουλού και ευτυχώς μερικοί θαυμαστές μπόρεσαν να τραβήξουν μερικές καινούργιες φωτογραφίες από πρόσφατες λήψεις καθώς και μια σύντομη ενημέρωση για το γύρισμα που συμβαίνει στο Film Studio της Χαβάη.

Οι φωτογραφίες είναι από το γύρισμα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Χαβάη. Υπάρχουν ταξί του Los Angeles μερικά σε καλύτερη κατάσταση από τα υπόλοιπα.



Επίσης εντοπίστηκαν οι Mathew Fox και Evangeline Lilly να ξεκουράζονται ανάμεσα στα γυρίσματα, και η Emilie De Ravin.


Στο Film Studio της Χαβάη έχει στηθεί ένα μεγάλο σκηνικό του Ναού, και λίγο πιο πέρα συνεχίζονται οι κατασκευές με μαραγκούς να χτίζουν ακόμα περισσότερους «τοίχους ναού» και άσπρες «πέτρες» αφρού περίμεναν να βαφτούν.


Εκτός οπτικού πεδίου, καμπανάκια χτύπησαν, κόκκινα φώτα άναψαν και το συνεργείο άρχισε να γυρίζει. Η κατασκευή των σκηνικών σταμάτησε. Μετά, σίγουρα ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Όταν τελείωσε το γύρισμα, οι άνθρωποι που βγήκαν έξω από το σετ κρατούσαν παλιά τουφέκια και αρκετοί ήταν ντυμένοι με τα γνωστά ρούχα των Others.


Πηγή:Ryan Hawaii Blog