Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Έχω στ' αλήθεια μια αστεία αποστολή γι εσένα Aus. Δημιούργησε μια λίστα με όλους όσους εμφανίστηκαν ποτέ στο Lost και δίπλα στο όνομά τους πές μας που βρίσκονται τα πράγματα σχετικά με την επιστροφή τους στην τελευταία σεζόν. Ξέρω πόσο σου αρέσει να φτιάχνεις λίστες. Steven.

Έχω μια καλύτερη ιδέα: Ας σκίσουμε τη λίστα και ας ξεχάσουμε πως είχαμε ποτέ αυτή την συζήτηση. Σε αντάλλαγμα θα μοιραστώ αυτή την πληροφορία Lost μαζί σου: Ακούω πως η ομάδα Darlton θα μας δώσει απάντηση σε ένα από τα παλαιότερα και βασικότερα μυστήρια του Lost. Και είμαι σίγουρος πως είναι μια απάντηση που κανείς από εμάς δεν περιμένει να πάρει.


Πηγή:EW