Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Πληροφορίες από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Μερικές πληροφορίες που μας έρχονται από τα γυρίσματα:

*Στις 13/10 γύριζαν σκηνές στο Diamond Head Studio και ο Jacob ήταν ένας από τους χαρακτήρες που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν. Άλλοι χαρακτήρες που είχαν σκηνές στο Diamond Head ήταν οι: Hurley, Jin, Dogan(ο Ασιάτης τύπος)

* Η ντετέκτιβ Rasmussen που μιλά στην Kate στο νοσοκομείο όπου ο "Dr. Goodspeed" αναλαμβάνει τον τοκετό της Claire , είναι περίπου στα τριάντα, μελαχρινη και όχι κάποια που έχουμε δει πριν στη σειρά.

* Μάλλον στο εναρκτήριο επεισόδιο (6x01/6x02) είναι η σκηνή όπου βλέπουμε όλο αυτό με τους πειρατές που είναι οι φύλακες του Ναού. Γυρίζουν και σκηνές εναλλακτικής πραγματικότητας την ίδια στιγμή και μάλλον τα δυο γυρίσματα κινούνται σε διαφορετικές ταχύτητες. Οι μάχες στο Ναό διαρκούν περισσότερο.

* Ο Sayid αιχμαλωτίστηκε στο Ναό από τους Others μετά το Incident και βασανίστηκε από αυτούς. Αλλά είναι αυτοί που επίσης τον γιάτρεψαν από τις πληγές τις πέμπτης σεζόν.

* Όταν οι Losties μπαίνουν στο Ναό μετά τη μάχη και αφού ο Richard εξομαλύνει τα πράγματα ανάμεσα στις δυο ομάδες όλοι είναι ανακουφισμένοι που βρίσκουν τον Sayid ζωντανό.

*Εδώ είναι που συναντούμε τον μακρυμάλλη Ασιάτη και ο Jacob είναι επίσης εκεί.


Πηγή:DarkUfo