Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Αναφορά και φωτογραφίες από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

To μέλος της Lostpedia, AlaskaDave βρέθηκε στη Χαβάη και μας έστειλε την ακόλουθη αναφορά από τα μέρη που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα:

*Στην περιοχή όπου είχαν γυρίσει την γέννα της Claire, εκεί όπου σύχναζαν η ναρκωμένη Claire με τον Ethan υπάρχει μια καινούργια κατασκευή από ξύλο, ύφασμα και δέρμα ζώου κρεμασμένο.

*Πιο πέρα το συνεργείο του Lost ξεφόρτωνε διάφορα παλιά αντικείμενα, ένα παλιό ποδήλατο, παλιά μεταλλικά κουτιά και κάποια από αυτά είχαν το σήμα της Dharma.



*Στον καταυλισμό της παραλίας υπήρχαν μικρές σκηνές φτιαγμένες από ξύλο και συντρίμμια αεροπλάνου αλλά υπήρχαν και μεγαλύτερες κατασκευές.



*Λίγο πιο πέρα από τον κύριο καταυλισμό υπήρχε η εκκλησία του Eko, όπως την είδαμε τελευταία φορά στην 2η σεζόν. Παρόλα αυτά υπήρχε δίπλα στην εκκλησία ένας ανοιχτός
τάφος.



*Το Othersville φαίνεται εντελώς εγκαταλελειμμένο, σχεδόν σπασμένο και διαλυμένο. Στην παιδική χαρά είχε διαλυθεί και φαινόταν πως κάτι σημαντικό είχε συμβεί εκεί. Υπάρχουν ακόμα τα παλιά φώτα και αρκετά από αυτά είναι σπασμένα.



Στον Flame έχουν ξαναχτίσει το εσωτερικό, έφτιαξαν τους τοίχους και το έβαψαν.



Τέλος η κατασκευή στην άκρη του Pala Ferry είχε φτιαχτεί έτσι ώστε να φαίνεται κατεστραμμένη.



Πηγή:DarkUfo