Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Πληροφορίες από το N.Y. Magazine

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στη διάρκεια του εκρηκτικού φινάλε της τελευταίας σεζόν του Lost, ο χαρακτήρας της Elizabeth Mitchell, ανατινάχτηκε. Ή όχι; Στο κάτω κάτω, στο σύμπαν του Lost, το να πέφτεις εκατοντάδες μέτρα κάτω σε ένα τεράστιο πηγάδι και μετά να είσαι εκατοστά μακριά από μια βόμβα υδρογόνου όταν εκρήγνυται, θα μπορούσε να σημαίνει είτε πως ο χαρακτήρας ανατινάχτηκε σε κομματάκια ή πως θα ξυπνήσει το επόμενο πρωί με έναν διαπεραστικό πονοκέφαλο και άμεση ανάγκη να καταπιεί μερικές Dharma ασπιρίνες.

Στην περίπτωση της Juliet, o executive producer Damon Lindelof, επιβεβαιώνει στο τεύχος αυτής της εβδομάδας του EW ότι το θηλυκό μισό του Sawliet, είναι πραγματικά ψημένο. «Η απόφαση να σκοτώσουμε την Juliet ήταν εντελώς σκληρή» λέει, πριν να προσθέσει ότι «[Ο Carlton Cuse και εγώ] πρέπει πραγματικά να σε αγαπάμε για να σου δώσουμε έναν τελικό θάνατο.»

Μην ρίχνετε πολλά δάκρυα για την Juliet όμως: Όπως είχαμε πει τον Ιούνιο, η Juliet είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε έναν «απροσδιόριστο αριθμό επεισοδίων» στη διάρκεια της έκτης και τελευταίας σεζόν της σειράς.


Πηγή:NY Mag