Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Και άλλα νέα από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Το Lost συνέχισε τα γυρίσματα της έκτης σεζόν στην τοποθεσία που είχε χρησιμοποιηθεί ως το σπίτι της Nadia που έλεγχε ο Locke, στην δεύτερη σεζόν. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι της αγαπημένης του Locke, Helen Norwood (Katey Sagal).

Αρκετοί κομπάρσοι χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός ήρεμου προαστίου. Ένα κοριτσάκι έκανε ποδήλατο, ένα αγοράκι με κόκκινη μπλούζα περνούσε με το πατίνι του. Ο ταχυδρόμος μοίραζε τα γράμματα και ένας άλλος άνθρωπος έβγαζε βόλτα το σκύλο του.

Ο Terry O’ Quinn έφτασε στο σετ φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με μπλε ρίγες. Κουβαλούσε μια κιθάρα, την οποία παίζει στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Ανέβηκε σε ένα μπλε Chevy φορτηγάκι με αναπηρική ράμπα και όταν άρχισε το γύρισμα, το οδήγησε στο σπίτι της Helen.

Η σκηνή είχε στηθεί για κάπου είδους αντιπαράθεσης και φαίνεται πως οι σχέσεις ανάμεσα στον Locke και στην Helen δεν είναι πολύ καλύτερες από την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί. Όπως εξήγησε και ένα μέλος του συνεργείου, η σκηνή θα τελειώσει με τον δυστυχισμένο Locke να πέφτει στο έδαφος….όταν ανέβηκε το ποτιστικό σύστημα του γκαζόν.


Πηγή:Ryan Hawaii Blog