Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Νέα από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Άλλη μια αναφορά του Ryan με περιγραφές γυρισμάτων που αφορούν το 5ο επεισόδιο LightHouse.

Το πλήρωμα του Lost έχτισε ένα νέο σετ στον βράχο του Ka Iwi. Οι χτίστες ανήγειραν δυο γνωστούς τοίχους σαν του ναού, έναν με μια πόρτα και έβαλαν ένα φορτηγό με δένδρα και θάμνους προκειμένου να κρύψουν οποιαδήποτε σημάδια πολιτισμού.Το σετ ήταν τοποθετημένο στην άκρη ενός γκρεμού και δεδομένου του μεγέθους τη κατασκευής και της τοποθεσίας της έμοιαζε με τη βάση ενός φάρου.



Στους ηθοποιούς που ήταν σε αυτό το σετ συμπεριλαμβάνονταν οι Matthew Fox (Jack) και Jorge Garcia (Hurley)…οι οποίοι περίμεναν την άφιξη του Jacob.

Αργότερα τα γυρίσματα του Lost συνεχίστηκαν στο Central Intermediate School κοντά στο κέντρο της Χονολουλού, το οποίο μετονομάστηκε σε St. Mary 's Academy Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε μέσα στο κτίριο του σχολείου, αλλά από ότι ακούστηκε από τους ασυρμάτους, ένα πιάνο χρησιμοποιήθηκε ως κύριο κομμάτι του σετ. Το καφέ Ford του Jack ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο κτίριο.



Ο Matthew Fox (Jack) ήταν ο πρωταγωνιστής των σκηνών μέσα και έξω. Ακόμα και οι παραγωγοί Damon Lindelof και Carlton Cuse ήταν παρόντες καθώς βρισκόντουσαν στη Χαβάη για το Διεθνές Φεστιβάλ. Επίσης εντοπίστηκε ένα νέο πρόσωπο, ο Hiroyuki Sanada που παίζει τον ρόλο του Dogen. Πιστεύεται πως ο Dogen θα είναι ένας από τους νέους Others που θα μας συστηθούν στο νησί, έτσι το να βλέπουμε τον χαρακτήρα με τον Jack στην California κάνει το μυαλό να γυρίζει.

Τέλος το πλήρωμα του Lost μετακινήθηκε στη κοιλάδα Manoa, όπου χρησιμοποιήθηκε ως σετ ένα σπίτι και η σκηνή ήταν ανάμεσα στον Jack και τη μητέρα του Margo.


Πηγή:Ryan Hawaii Blog