Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Νέα από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Όπως μας πληροφορεί ο Ryan από τη Χαβάη, τα γυρίσματα του Lost συνεχίζονται κυρίως μέσα σε στούντιο. Παρόλα αυτά θαυμαστές που βρέθηκαν στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν το trailer του Naveen Andrews (Sayid) και επιβεβαιώθηκε από μέλη του συνεργείου πως γύριζε σκηνές με κάποια πολύ οικεία σε εμάς πρόσωπα.

Στο σετ εντοπίστηκε ο John Hawkes που παίζει το νέο χαρακτήρα Lennon, αλλά στη σκηνή συμμετείχαν και οι χαρακτήρες Omar (Anthony Azizi) και Keamy (Kevin Durand). Την τελευταία φορά που είχαμε δει αυτούς τους δυο ήταν στο φινάλε της τέταρτης σεζόν, όταν ο Omar ανατινάχτηκε από μια χειροβομβίδα και ο Keamy σκοτώθηκε από τον Ben.

Επίσης συνεχίστηκαν τα γυρίσματα στο σχολείο, όπου εντοπίστηκε ο Michael Emerson (Ben) όπως και την προηγούμενη φορά. Εντοπίστηκε όμως ανάμεσα στους μαθητές και η κόρη του Ben, Alex (Tanya Raymonde) και ο καθηγητής γυμνασίου Leslie Arzt (Daniel Roebuck).


Πηγή:Ryan Hawaii Blog