Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Spoiler επεισοδίου 6x04

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Πηγή του Dark έδωσε κάποια στοιχεία για το τέταρτο επεισόδιο της έκτης σεζόν μέσω παιχνιδιού κρεμάλας. Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι:

"Αυτό που μπορείτε να περιμένετε από το τέταρτο επεισόδιο της σεζόν είναι μια ταιριαστή κηδεία στο νησί για έναν παλιό φίλο που κατέχει τα αρχικά JL, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που συνδέει τον Smokey και τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το μαχαίρωμα του Jake, μια διπλή σημασία στον τίτλο, μια προσωρινή υπηρεσία, ένα γνωστό καθηγητή ευρωπαϊκής ιστορίας και η σημασία της Ilana για το νησί επιτέλους αποκαλύπτεται. Α, και ο κ. Linus λέει κάποια ψέματα. Μεγάλη έκπληξη τώρα."

UPDATE: Δύο ακόμα διευκρινήσεις που έδωσε η πηγή του Dark για το παραπάνω spoiler είναι πως:

*Η σημασία της Ilana για το νησί οφείλεται στο ότι είναι το παιδί του Jacob

*Στην διαφορετική χρονική περίοδο, όπου η πτήση 815 έχει προσγειωθεί ασφαλής στο LAX ο Ben ή ο Locke είναι ο καθηγητής της Ευρωπαϊκής ιστορίας.


Πηγή:DarkUfo