Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Περιγραφές σκηνών από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Tα χθεσινά γυρίσματα του Lost έγιναν στο κέντρο της Χονολουλού και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς φίλους της σειράς να παρακολουθήσουν τις σκηνές και να μας τις περιγράψουν:

"Σε μια σκηνή νωρίς το πρωί ο Josh Holloway [Sawyer] και ο Ken Leung [Miles] ήταν εκεί. Ο Josh είχε ένα σήμα στη ζώνη του και ο Miles ένα όπλο.

Μια σκηνή γυρίστηκε μπροστά στο γραφείο "La Brea Property Management" στο "Pacific Tower". Στη γωνία δυο περιπολικά της αστυνομίας του L.A. ήταν παρκαρισμένα. Ο Sawyer περίμενε σε ένα καινούργιο ασημί τετράπορτο Mercyry sedan.

Ο Miles περπατά προσεκτικά προς το αυτοκίνητο και μετά προσπαθεί να χαιρετήσει τον Sawyer και να απομακρυνθεί. Αλλά ο Sawyer τον φωνάζει και τον σταματά, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού για τον Miles και ο Miles μπαίνει στο αυτοκίνητο.

O Sawyer δίνει στον Miles ένα από τα δυο ποτήρια του καφέ και μιλούν. Μετά του δίνει έναν φάκελο με φωτογραφίες και ψάχνει κάτι σε αυτό. Κοιτάει επίμονα μια φωτογραφία και δίνει τον φάκελο πίσω.

Ο Miles φοράει σκούρο τζην, ένα μπλε πουκάμισο και δερμάτινο μπουφάν. Ο Sawyer φοράει επίσεις τζην με ένα σκούρο παλιό μπουφάν πάνω από ένα γκρι μπλουζάκι. Ο Miles είναι σίγουρα αστυνομικός, αλλά η σκηνή υποδεικνείει πως ακόμα και ο Sawyer κατέληξε με κάποιον τρόπο να αναμιχθεί με την επιβολή του νόμου."

"Το απόγευμα έστεισαν μια γρήγορη σκηνή σε ένα στενό σοκάκι, στο ίδιο σοκάκι όπου ο Michael είχε συναντήσει τον Tom σε προηγούμενη σεζόν. Αφίσες είχαν κρεμμαστεί και υπήρχαν κιβώτια. Μια άγνωστη, λεπτή γυναίκα που φορούσε γκρι κουκούλα και μαύρο μπουφάν, έτρεχε στο σοκάκι καθός η κάμερα την κινηματογραφούσε από ψηλά. Έριξε μια στοίβα από κιβώτια καθώς έτρεχε. Την γυναίκα την κυνηγούσαν και ούρλιαζε."

Για την επόμενη σκηνή μια μπλε Dodge ήταν τοποθετημένη στο δρόμο πίσω από το αυτοκίνητο του Sawyer και υπήρχε κασκαντέρ στην θέση του οδηγού, ντυμένη με τον ίδιο τρόπο που ήταν ντυμένη η γυναίκα που έτρεχε στο σκοκάκι.

Αφού γύρισαν ένα κοντινό με τον Sawyer να κοιτά από τον αριστερό καθρέφτη του και μετά να πέφτει βίαια πίσω από το τιμόνι, οι ηθοποιοί αντικαταστάθηκαν στο σετ από τους κασκαντέρ, που μετά από σύντομες οδηγίες του Jack Bender γύρισαν τη σκηνή.

Το μπλε αυτοκίνητο έτρεχε στον δρόμο. Το μαύρο SUV το προσπέρασε από αριστερά και του έκλεισε το δρόμο αναγκάζοντάς το να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο των Sawyer και Miles.

Aν και οι σκηνές γυρίστηκαν εκτός σειράς, υποθέτω ότι η ακολουθία έχει ως εξής: Ο Sawyer εντοπίζει τον Miles από το αμάξι του, συναντιούνται, πίνουν καφέ και κοιτούν φωτογραφίες. Ξαφνικά ένα μπλε αυτοκίνητο που εμπλέκεται σε κυνηγητό με την αστυνομία πέφτει πάνω τους. Η οδηγός, μια γυναίκα με κουκούλα, φεύγει τρέχοντας στο σοκάκι."

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία από το σετ καθώς και ένα βίντεο από το γύρισμα της σκηνής με το τρακάρισμα.




Πηγή:Ryan Hawaii Blog