Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σε περίπτωση που χρειαζόσαστε επιπλέον επιβεβαίωση πως η Εmilie De Ravin θα είναι είναι σχεδόν σίγουρα μέλος της τελευταίας σεζόν, μπορούμε να σας πούμε πως δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό!

Οι πηγές στα στούντιο του ABC στο Burbank μου λένε πως η Evangeline Lilly και η Emilie γύρισαν μια σκηνή για το Lost αυτό το πρωί [1/12]. Αυτό σημαίνει πως η Claire και η Kate θα συναντηθούν ξανά;

Εδώ είναι η πληροφορία...

Η Evangeline και η Emilie ξαναγύριζαν μια σκηνή για την πρεμιέρα του Lost, που θα προβληθεί στις 2 Φεβρουαρίου. Η σκηνή αρχικά είχε γυριστεί στην Χαβάη, αλλά έπρεπε να ξαναγυριστεί γιατί οι Evangeline, Emilie και ο σκηνοθέτης Jack Bender, έτυχε να είναι όλοι στο Λος Άντζελες (το καστ είναι σε διάλλειμα) και αποφάσισαν να το γυρίσουν στα στούντιο του ABC.

Σύμφωνα με μια πηγή, η σκηνή περιλάμβανε ένα όπλο, έναν οδηγό ταξί και...μια συγκεκριμένη γυναίκα ηθοποιό να γεννάει.


Πηγή:E!Online