Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Και άλλα νεά από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Για πέντε σεζόν ο Benjamin Linus ήταν ένας από τους "κακούς" που σου παγώνουν το αίμα περισσότερο στην τηλεόραση, και σίγουρα ο πιο ανατριχιαστικός Other στο Lost.

Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει στην επερχόμενη τελευταία σεζόν, αρχίζοντας από τις 2 Φεβρουαρίου, γιατί υπάρχει ένας καινούργιος Κακός στο Lost που θα κάνει τον Ben Linus να φαίνεται σαν τον κλαψιάρικο χαρακτήρα Peanuts με τον οποίο μοιράζεται το ίδιο όνομα.

Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο τρομακτικός και τέλειος Μεγάλος Κακός; Τι έχει κάνει κάνει και πώς θα τον δείτε;

Μπορώ να σας πω τρεις αλήθειες για τον Νέο Μεγάλο Κακό:

-Σκότωσε τον John.

-Σκότωσε τον Jacob.

-Είναι το Τέρας Καπνού .

-Θέλει να πάει σπίτι του.

Και ξανά, αυτή τη φορά, και τα τρία από αυτά είναι αλήθεια.

Επίσης θυμόσαστε ότι την τελευταία φορά που είδαμε τον John Locke εμφανίστηκε σε δυο μέρη: (1) πολύ νεκρός στην παραλία και (2) μέσα στην κατοικία του Jacob να πείθει τον Ben να σκοτώσει τον Jacob. (Καθόλου καλό!)

Ένα από τα παρακάτω, σχετικά με τον πανίσχυρο O' Quinn και την σοκαριστική τροπή του, είναι αλήθεια και ένα ψέμα:

-Θα ανακαλύψουμε ότι ο John Locke συνδέεται με τον Charles Widmore και τον Jack Shephard με έναν τρόπο που δεν θα περιμένατε ποτέ, ναι "συνδέονται" εξ' αίματος.

-Ο Terry O' Quinn κάνει κάτι τρελό που συμπεριλαμβάνει έναν χαρακτήρα που ξέρουμε από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Lost και μετά λεέι "Συγγνώμη που έπρεπε να με δεις έτσι."


Πηγή:E!Online