Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ήδη ξέρουμε ότι ο John Locke είναι νεκρός, και είμαστε πολύ τσαντισμένοι με τον Ben Linus που το έκανε αυτό, αλλά θα μπορούσε άλλος ένας Lostie να βρει τον Locke πολύ σύντομα στην σειρά του μυστηριώδους νησιού στο οποίο αυξάνονται τα πτώματα;

Όταν το Lost επιστρέψει στις 2 Φεβρουαρίου στο ABC, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις και το τελευταίο μας πιάτο συμπεριλαμβάνει την ζωή ή τον θάνατο δυο Losties που αγαπάμε.

Προειδοποίηση: Είναι η τελευταία σεζόν. Επομένως όλοι μπορούν να σκοτωθού.

Σύμφωνα με τους κατασκόπους μου, οι ακόλουθες δηλώσεις είναι και οι δυο αλήθεια:

Ένας Lostie που ξέρουμε για πολύ καιρό, ένας μελαχροινός, όμορφος και μυστηριώδης, θα πεθάνει μέσα στις πρώτες τέσσερις ώρες, στον πρώτο σοκαριστικό θάνατο για φέτος.

Άλλος ένας Lostie που ξέρουμε και αγαπήσαμε από την πρώτη μέρα της πρώτης σεζόν θα έρθει κοντά στο θάνατο -και από τα δικά του χέρια- αλλά ο καλός γιατρός Jack Shephard θα τον σώσει.


Πηγή:E!Online