Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Πληροφορίες από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Είναι κανείς στ' αλήθεια νεκρός στο Lost;

Αυτή είναι η ερώτηση των πολλών λεφτών από την πρώτη σεζόν, και στη περίπτωση που δεν τα ακούσατε υπάρχουν αρκετά "νεκρά" πρώην μέλη του Lost που θα επανεμφανιστούν στην πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν: οι Dominic Monaghan, Rebecca Mader και Ian Somerhalder είναι μερικοί.

Αλλά υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε: Ένας νεκρός χαρακτήρας ίσως "επιστρέψει" χωρίς στην πραγματικότητα να δούμε τον ηθοποιό που τον παίζει!

Πως; Μέσω του ανθρώπου με την Έκτη Αίσθηση! Όχι του Bruce Willis...

Σύμφωνα με τις εσωτερικές πηγές, ο Miles (Ken Leung) - που θυμόσαστε ότι παίρνει μηνύματα από τους νεκρούς και όχι πλήρης εμφανίσεις τους όπως ο Hurley (Jorge Garcia) - μπορεί να μεταφέρει ένα μήνυμα από έναν νεκρό χαρακτήρα στο Lost στην επερχόμενη σεζόν.

Επομένως, ποιος είναι; Δεν μπορώ να πω - είναι πολύ spoiler - αλλά μπορώ να σας πω ότι το μήνυμα αυτού του νεκρού ανθρώπου είναι σημαντικό.


Πηγή:E!Online