Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αναφορά από τα γυρίσματα του 6x11

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τα γυρίσματα για το επεισόδιο 6x11 - Hapilly ever after συνεχίζονται στη Χαβάη και έχουμε νέες αναφορές.

Μια σκηνή γυρίστηκε στη μαρίνα όπου περιλάμβανε την πτώση ενός αυτοκινήτου στο νερό. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι Desmond και Charlie ίσως όχι πολύ αργότερα μετά την απελευθέρωση του Charlie από το κελί του αεροδρομίου και την επακόλουθη κουβέντα τους σε ένα μπαρ. Ο Desmond οδηγούσε και οι δυό τους διαφωνούσαν. Ξαφνικά ο Charlie πιάνει το τιμόνι από τη θέση του συνοδηγού και αυτή η παρορμητική πράξη στέλνει το αυτοκίνητο στον ωκεανό.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες και ένα βίντεο από το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής.




Επίσης γυρίστηκαν συμπληρωματικές σκηνές για το επεισόδιο όπου συμπεριλάμβαναν μια γαμήλια τελετή. Ο Jack Bender σκηνοθετούσε με την Jean Higgins. Ο πρώτος ηθοποιός στο σετ ήταν ο Henry Ian Cusick [Desmond] ντυμένος καλά και δίνοντας συνεντεύξεις αλλά δεν ήταν ο γαμπρός. Στην συνέχεια εμφανίστηκε η Fionnula Flanagan [ Ms. Hawking] συνοδευόμενη από έναν stand με σμόκιν.


Πηγή:Ryan Hawaii Blog