Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη των Cuse,Lindelof, Holloway στην Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Μετά το τέλος του Lost panel οι παραγωγοί Carlton Cuse και Damon Lindelof καθώς και o Josh Holloway απάντησαν σε μερικές ερωτήσεις για την αγαπημένη σας σειρά:

CARLTON CUSE

Σχετικά με την επιστροφή της Maggie ως Shannon;

Θα θέλαμε πολύ να είχαμε την Maggie Grace πίσω, αλλά είναι πολύ απασχολημένη, έχει κινηματογραφική καριέρα. Θα θέλαμε να το προσπαθήσουμε και να την έχουμε πίσω στη σειρά, και της έχουμε μιλήσει. Απλά προσπαθούμε να το λύσουμε.

Πότε στην διάρκεια της έκτης σεζόν θα εμφανιστούν οι Harold Perrineau και Cynthia Watros;

Στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Έχετε σχέδια για να φέρετε πίσω τον Charlie;

Ναι, ο Dominic Monaghan θα είναι πίσω για τέσσερα επεισόδια αυτή τη σεζόν.

Ο Malcolm David Kelley είναι η μεγάλη ερώτηση που έχω...

Λοιπόν, ο Malcolm είναι πολύ δύσκολος εξαιτίας του θέματος της ηλικίας και το κάνει πολύ δύσκολο γι αυτόν. Θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε πίσω στη σειρά, αλλά έχει μεγαλώσει πολύ και δείχνει μεγαλύτερος από τον χαρακτήρα τους. Επομένως αυτό είναι το πρόβλημα με αυτόν, έτσι προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει ένας τρόπος για να το λύσουμε.

Τα βίντεο από το Comic Con - το διαφημιστικό του Μr. Cluck και το εγκληματικό μέλλον της Kate - θα έχουν λογική όταν θα δούμε την πρεμιέρα ή θα πρέπει να περιμένουμε για να τα εντάξουμε στη μυθολογία;

Νομιζω πως θα αρχίσουν να έχουν λογική μετά την πρεμιέρα, αλλά θα πάρει κάποια επεισόδια έτσι ώστε να βγάζουν νόημα.

Και σχετικά με το επεισόδιο της Helen, με την Katey Sagal;

Αυτό έρχετε στο πρώτο τρίτο της σεζόν.

Προφανώς δεν μπορείτε να απανατήσετε σε κάθε μια ερώτηση, αλλά κάποια πράγματα όπως οι αριθμοί...

Όχι, προφανώς, αν δεν πούμε τίποτα για το τέρας καπνού, αν δεν πούμε τίποτα για τους αριθμούς, θα μας σκοτώσουν, αλλά πιστεύουμε ότι αναγνωρίζουμε ποιες είναι οι μεγάλες ερωτήσεις και θα παρέχουμε κάποιες απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Που βρίσκεστε στο θέμα του γραψίματος των επεισοδίων;

Είμαστε στη μέση των γυρισμάτων για το 11 επεισόδιο, ετοιμάζουμε το 12ο επεισόδιο και γράφουμε το 13ο.

Πόσο γρήγορα επιστρέφει η Claire;

Δεν μπορώ να πω.

Ποιο είναι το συναίσθημα της τελευταίας σεζόν;

Θα έλεγα ότι είναι πολύ σαν το συναίσθημα της πρώτης σεζόν - οι ηθοποιοί μιλούν πολύ για το πως επανασυνδέθηκαν μεταξύ τους - υπάρχει σχεδόν μια νοσταλγική ποιότητα. Νομίζω πως στην πρώτη σεζόν κάθε σειράς, οι ηθοποιοί έρχονται κοντά, δένονται και μετά υπάρχει μια απομάκρυνση με τον καιρό. Αλλά επειδή η σειρά έχει ένα τέλος, οι ηθοποιοί έχουν μια ευκαιρία να ξαναδεθούν με κάποιον τρόπο, όπως έκαναν στην πρώτη σεζόν όταν έβλεπαν τα επεισόδια μαζί κάθε Τετάρτη. Υπάρχει αληθινή αίσθηση ότι αυτή η σύνδεση ανάμεσα σε αυτούς τους χαρακτήρες είναι μεγάλο μέρος της σειράς. Γιατί τα μονοπάτια αυτών των χαρακτήρων διαστραυρώθηκαν;

DAMON LINDELOF

Aνησυχείτε μήπως η σειρά έχει καθοδική πορεία;

Νομίζω πως η σειρά είχε καθοδική πορεία τουλάχιστον μια ντουζίνα φορές μέχρι τώρα, και ευτυχώς για εμάς τους αφηγητές, αλλά δυστυχώς για το κυρίως κοινό, ναι, φυσικά υπήρχε μια εποχή όπου 23 εκατομμύρια άνθρωποι έβλεπαν Lost, και αυτή η εποχή έχει περάσει. Κάθε φορά που η σειρά παίρνει ένα ρίσκο, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα πουν "Δεν έβλεπα τη σειρά για τα ταξίδια στο χρόνο. Δεν μου αρέσει αυτή η σειρά. Δεν θέλω να τη βλέπω πια." Αλλά θέλουμε να πούμε την ιστορία για την οποία έχουμε δεσμευτεί και ελπίζουμε το ακροατήριο να μείνει μαζί μας. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πέρα από αυτό.

Πως αυτό το φινάλε συγκρίνεται με άλλα πρόσφατα φινάλε άλλων σειρών;

Νομίζω ότι το The Shield ήταν ένα φαινομενικό φινάλε σειράς, και σίγουρα το Newhart ήταν ένα από τα αγαπημενα μου, αλλά το πιο αγαπημένο μου φινάλε σειράς ήταν το M*A*S*H. Θυμάμαι που το παρακολουθούσα με τους δικούς μου, θυμάμαι που όλοι στη γειτονιά μας το παρακολουθούσαν. Θυμάμαι τον Hawkeye βασικά να λέει "Ήταν ένα μωρό, δεν ήταν ένα κοτόπουλο, ήταν ένα μωρό" και πόσο συναισθηματικό ήταν όταν το ελικόπτερο τελικά απογειώθηκε και ο Klinger έμεινε πίσω, έμεινε μαζί μου για όλη μου τη ζωή. Αισθάνομαι σαν να τελειώνω μια σειρά που οι άνθρωποι νοιάζονται γι αυτό και να δώσω στους χαρακτήρες απίστευτα πλήρεις αναλύσεις, το M*A*S*H είναι η κορυφή σε αυτό που προσπαθούμε να καταφέρουμε. Έχοντας πει αυτό, δεν ήταν μια σειρά μυστηρίου, έτσι πρέπει να απαντήσουμε σε όλα τα μυστήρια και να δώσουμε στο κοινό μια ικανοποιητική κατάληξη των χαρακτήρων, έτσι θα ήθελα να πω για τα πρακτικά πως ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός.

JOSH HOLLOWAY

Τι συμβαίνει στον Sawyer αυτή τη σεζόν;

Με κράτησαν στο σκοτάδι από την πρώτη ημέρα, δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω. Κακόμαθα τώρα χωρίς να πρέπει να μελετώ πολύ, απλά πηγαίνω και το κάνω.

Τι θέλεις για τον Sawyer αυτή την τελευταία σεζόν;

Πριν σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να πεθάνει σώζοντας έναν βάτραχο ή κατι τρελό σαν και αυτό, αλλά τώρα αισθάνομαι πως ίσως κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς. Έχει κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσει, τα οποία έκανε στο παρελθόν και ελπίζω τα μαθήματα που έμαθε στο νησί να μεταφραστούν σε αληθινή ζωή και να μπορέσει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Θα συνεχίσεις να ζεις στη Χαβάη μετά το τέλος της σειράς ή θα μετακομίσεις στο Λος Άντζελες;

Θα κάνω και τα δύο. Σίγουρα έχω ερωτευτεί τη Χαβάει και έχω ένα σπίτι εκεί, αλλά στο Λος Άντεζελες είναι η δουλειά, έτσι θα είμαι εκεί.



Πηγή:E!Online