Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Radina από Σόφια, Βουλγαρία: Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα φοβερά spoilers για το Lost και στ' αλήθεια θέλω να ξέρω αν το φιλί που ανέφερες ανάμεσα στον Sawyer και κάποια στο Lost θα είναι σε flashback ή σε αληθινό χρόνο;

Δεν είναι flashback.

Wallace από Rhode Island: Ευχαριστώ για τις απίθανες πληροφορίες για το Lost! Ήταν σαν Χριστούγενα ξανά και ξανά. Θα μπορούσες να μου δώσεις και κάποιες άλλες ή αυτό ήταν; Νομίζω ότι η νέα σεζόν θα είναι αρκετά καλή. Το νομίζεις και εσύ;

Ναι. Από όσα ξέρω μέχρι τώρα, πραγματικά νομίζω ότι δεν θα απογοητευτείτε. Και πως σου φαίνεται αυτή η πληροφορία για τώρα: Ένας Lostie που ξέρουμε και αγαπάμε θα ορκιστεί να σκοτώσει έναν άλλο Lostie που ξέρουμε και αγαπάμε [σημ.: Η Claire θα ορκιστεί να σκοτώσει την Kate].

Rachel από Rio: Πάντα ήμουν μεγάλη θαυμάστριά σου, αλλά είμαι πολύ λυπημένη με εσένα τώρα. Βάζεις το Jate στον τίτλο της ενδέκατης ημέρας με Lost spoilers αλλά όταν ανοίγω το link βλέπω πολλά spoilers για Skate και Suliet και τίποτα για Jate. Είναι ΟΚ αν δεν θες ή δεν έχεις Jate spoilers να μας δώσεις, αλλά είναι σκληρό να κάνεις κάτι σαν και αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ.

Λυπάμαι πολύ. Έλαβα πολλά emails σαν και αυτό και θέλω να ξέρετε ότι δεν ήταν ένα εσκεμμένο λάθος. Ειλικρινά ήθελα να συμπεριλάβω κάτι από Jate όταν ξεκίνησα να γράφω το άρθρο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανακαλύψω κάτι για τις αντιδράσεις τους και ξέχασα να αλλάξω τον τίτλο. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι φαίνεται πως περισσότερα θα συμβούν ανάμεσα στον Sawyer και στην Kate από ότι ανάμεσα στους Jack και Kate στην αρχή της νέας σεζόν, αλλά όπως όλοι ξέρουμε τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε ένα μόνο επεισόδιο του Lost, επομένως μην απελπίζεστε.


E!Online