Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη ηθοποιού στο ΤV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Το νέο για την επιστροφή του Harold Perrineau στο Lost αργότερα στην επερχόμενη τελευταία σεζόν, ήρθε σαν σοκ για πολλούς που θυμήθηκαν την δημόσια κριτική του ηθοποιούτ ο 2008 για την απόφαση να σκοτώσουν τον χαρακτήρα του,Michael, και να έχουν τον γιο του Michael, Walt να τον μεγαλώνει η γιαγιά του [κάτι που αισθάνθηκε ότι το εξέλαβαν ως στερεότυπο του γκέτο].

Αλλά μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά από την ανακοίνωση, ο Harold λέει "Πάντα ήμουν ανοιχτός στο να γυρίσω γιατί υπήρχαν πράγματα που νομίζα πως ήταν άλυτα. Ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε ειρήνη στον Μichael με έναν τρόπο που δεν το έχουμε κάνει ως τώρα."

Όταν θα γυρίσει στο σετ της Χαβάη στο τέλος του μήνα, ο Harold περιμένει να περάσει κάποια ώρα στην καρέκλα του make up προκειμένου να τον κάνουν να μοιάζει με τον Michael, αφού είναι δανεικός από την επερχόμενη ταινία "The Hungry Rabbit Jumps", στην οποία παίζει τον διευθυντή ενός σχολείου στο οποίο ο Nick Cage είναι δάσκαλος. "Τώρα έχω μουστάκι και κοντά μαλλιά" λέει ο Harold από το σετ της Νέας Ορλεάνης.

Η συμφωνάι του ηθοποιού εκλεισε μόλις μια μέρα πριν οι παραγωγοί του Lost ανακοινώσουν ότι θα είναι πίσω, μαζί με την Cyntia Watros, της οποίας ο χαρακτήρας, η Libby, σκοτώθηκε από τον χαρακτήρα του Harold το 2006. "Υπάρχουν δύο μεγάλες ελπίδες που έχω για τον Michael" λέει ο Harold. "Η μια ελπίδα είναι να μπορέσει να απολογηθεί στον γιό του." [Απίθανο, λέει ο παραγωγός Carlton Cuse, εξηγώντας ότι είναι δύσκολο να φέρουν πίσω τον Malcom David Kelley που είναι τώρα 17, επειδή "μοιάζει πολύ μεγαλύτερος από τον χαρακτήρα του. Αλλά ακόμα κοιτάμε μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσουμε.]

Η δεύτερη ελπίδα του Harold: "Να απολογηθεί στη Libby, αφού ο θάνατός της ήταν στ' αλήθεια ατύχημα." Συμπτωματικά στην άλλη ταινία του Harold "30 Days of Night: Dark Days", παίζει έναν σφαγέα βρυκολάκων μαζί με την Kiele Sanchez, που είχε ένα σύντομο πέρασμα από το Lost, ως Nikki, πριν ο χαρακτήρας της [μαζί με αυτόν του Rodrigo Santoro, Paulo] θαφτεί ζωντανός το 2007. "Εύχομαι να ήταν μέρος της πρώτης σεζόν, γιατί έχει τόσο πολύ πλάκα" λέει ο Harold, που ήταν εκτός του Lost όταν πέρασε η Kiele.

"Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, κυριολεκτικά αγκαλιαστήκαμε σαν χαμένα αδέρφια. Θυμάμαι που μου έλεγε πως ήταν τόσο ενθουσιασμένη που ήταν στη Χαβάη για το Lost, αλλά όταν οι άνθρωποι συνέχιζαν να τις λένε ιστορίες για το τι να μην κάνει στο σετ, πανικοβλήθηκε. Και μετά την σκότωσαν."


Πηγή:Tv Guide Magazine