Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κάστινγκ 6ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ο Sayid από το Lost μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες καθώς όχι μια αλλά δυο από τις πρώην αγαπημένες του επιστρέφουν στη σειρά. Τόσο η Shannon (Maggie Grace), η νεκρή φίλη του στο νησί, όσο και η Nadia (Andrea Gabriel), η νεκρή εκτός νησιού γυναίκα του, επιστρέφουν για την τελική σεζόν.

Η παραγωγή πολλών ταινιών κράτησε την Grace από το να επανακτήσει τον ρόλο της ως Shannon, την ετεροθαλή αδερφή του Boone που σκοτώθηκε από την Ana Lucia στη δεύτερη σεζόν. "Είμαστε στ' αλήθεια ενθουσιασμένοι που θα την έχουμε πίσω στη σειρά" είπε ο παραγωγός Carlton Cuse στο Entertainment Weekly, "και έχουμε μια καλή ιστορία γι αυτήν."

Η Nadia, επίσης δολοφονημένη - έχασε την ζωή της από τους δολοφόνους του Charles Widmore που την χτύπησαν με το αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση καθώς ο Sayid κοιτούσε αβοήθητος.

Οι εκπρόσωποι του ABC δεν σχολιάζουν το πότε η Grace και η Gabriel θα επιστρέψουν, πόσο καιρό θα εμφανιστούν στη σειρά και αν θα συναντηθούν με τον Sayid.

Οι Libby (Cynthia Watros), Michael (Harold Perrineau), Charlotte (Rebecca Mader) και Daniel Faraday (Jeremy Davies) είναι ανάμεσα στους χαρακτήρες που έχουν αναχωρίσει και θα τους ξαναδούμε την τελευταία σεζόν του Lost.


Πηγή:TVGuide