Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αναφορές και φωτογραφίες από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Δείτε κάποιες φωτογραφίες απο τα γυρίσματα όπου φαίνεται πως ο Hurley έχει κερδίσει το Λοττο με διαφορετικούς αριθμούς, κατασκευάζουν σκηνικό με ένα πέτρινο πηγάδι και ο Jack συναντά πάλι τον Desmond.

Eπίσης διάφοροι φίλου του Lost που βρέθηκαν στα γυρίσματα αναφέρουν πως:

1)Γυρίστηκε σκηνή σε δικηγορικό γραφειο με τον Matthew Fox

2)Σκηνή στη ζούγκλα με τους Terry O' Quinn, Jorge Garcia και Josh Holloway στο σετ. Επίσης γυρίστηκε σκηνή με τους Jack, Kate, Sayid και έναν χαρακτήρα με το όνομα Zoey. Υπήρχαν και κάποιοι Others του Locke που ήταν ντυμένοι αρκετά βρώμικα, σχεδόν σαν άνθρωποι των σπηλαίων. Επίσης υπήρχε σκηνή μάχης με πυροβολισμούς.

3)Είχαν γυρίσματα στο στάδιο όπου ο Jack και o Des είχαν συναντηθεί πρώτη φορά. Στο γύρισμα ήταν οι Desmond, Penny και Minkowski και αφορούσε την εναλλακτική πραγματικότητα.


Πηγή:Hawaii Web Blog, DarkUfo