Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Aναφορές και φωτογραφίες από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Aυτή την εβδομάδα άρχισαν τα γυρίσματα του 14ου επεισοδίου στη Χαβάη και υπήρξαν αναφορές από τρία σημεία:

-Γύρισμα σε οδοντιατρίο με την παρουσία των Jack (Matthew Fox) ντυμένου με κουστούμι και του Bernard (Sam Anderson). Φαίνεται πως ο Bernarnd είναι ακόμα οδοντίατρος εκτός νησιού.

- Το ιστιοπλοικό του Desmon, Elizabeth εμφανίστηκε πάλι. Οι Jack, Sun, Frank και Hurley έτρεχαν στη ζούγκλα και στη συνέχεια γύρισαν σκηνές με τους Sawyer, Claire και Kate κοντά στο πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή του DarkUfo στην συγκεκριμένη σκηνή η Kate και ο Sawyer κολύμπησαν μέχρι την ακτή από το πλοίο για να σώσουν τον Jin από τον επιστήμονα (άνδρα του Widmore). Ο Jin είχε πρόσφατα υποβληθεί στα αποτελέσματα του Δωματίου 23, έτσι ήταν με την μεριά των επιστημόνων όταν η Kate και ο Sawyer εμφανίστηκαν να τον σώσουν.

-Στην παραλία γυρίστηκε η πολυαναμενόμενη σκηνή της επανένωσης της Sun με τον Jin. Στην βλάστηση είχαν στηθεί φορητοί ηχητικοί φράχτες και στην σκηνή ήταν οι Sun, Sawyer, Kate, Hurley και ίσως οι Claire και Frank καθώς και άλλοι άνθρωποι ως Others ή επιζώντες.

Ο Jin στην παραλία, αναγνωρίζει την Sun και αγκαλιάζονται για αρκετή ώρα. Αλλά μετά μια ομάδα των Others βγαίνει από την ζούγκλα με τα όπλα προτεταμένα και όλοι γονατίζουν.



Πηγή:Hawaii Web Blog, DarkUfo