Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Αναφορές και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε στη συνέχεια ορισμένες αναφορές από τα γυρίσματα διάφορων σκηνών στη Χαβάη την τελευταία εβδομάδα.

*Στη σκηνή των Hurley και Libby, η Libby είναι η τρελή και πηγαίνει απρόσκλητη σε ένα τυφλό ραντεβού που έχει κανονίσει για τον Hurley η μαμά του. Ο γιατρός από το ψυχιατρικό ινστιτούτο έρχεται και την τραβά μακριά.

*Ο Locke είχε γυρίσματα στην παραλία, στα οποία συμμετείχαν δύο δικοί του stunts και αρκετοί Others από τον Ναό ήταν νεκροί στην παραλία.


*Στο γύρισμα που έγινε στις 19/2 -που αφορούσαν το επεισόδιο 6x14 - είχε στηθεί το σετ με το αεροπλάνο της Ajira και ο Locke έβγαινε από την μπροστινή πόρτα του αεροπλάνου κατεβαίνοντας κάτι που έμοιαζε με μια σκάλα φτιαγμένη από μπαμπού. Θα κατέβαινε και είχε διάλογο με κάποιους άλλους χαρακτήρες. Αργότερα καθώς άρχιζαν να κινηματογραφούν στο φτερό φαινόταν ότι μιλούσε σε κάποιους Losties, συμπεριλαμβανομένων των Sawyer, Sayid, Claire και Jack. Yπήρχε πιθανότητα να είναι εκεί και ο Hurley με την Kate.

Τη νύχτα γύρισαν κάποιες σκηνές στην παραλία όπου ο Jack έβγαζε έναν πολύ βρεγμένο και λυπόθημο Sawyer από το νερό και προσπαθούσε να τον συνεφέρει. Και ο Hurley ερχόταν μαζί με την Kate, που φαινόταν τραυματισμένη αφού ο Hurley την βοηθούσε και είχε το χέρι της στον ώμο του.

*Επίσης, πάλι για το επεισόδιο 6x14, o Sawyer και η Kate "διέσωσαν" τον Jin από τον επιστήμονα. Ο Jin αγκαλιάζει έναν από τους επιστήμονες ενώ δυο άλλοι επιστήμονες κάθονται στα πλάγια με όπλα.



Πηγές:DarkUfo, Hawaii Web blog