Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη της Emilie De Ravin

Aν το τέλος του τρίτου επεισοδίου αυτής της σεζόν στο Lost, με τίτλο What Kate Does, έκανε το σαγόνι σας να πέσει, δεν είσαστε μόνοι. Μόνο και μόνο η εμφάνιση της Claire Littleton - η χαμένη μας Lost φίλη - ήταν αρκετή για να προκαλέσει ζητωκραυγές. Αλλά η Claire με ένα όπλο, κάποια παλιά πράγματα και χάλια μαλλιά; Αηδία.

Μιλήσαμε με την Emilie de Ravin στο σετ του Lost στο Οάχου για να ανακαλύψουμε τι κάνει ψυχολογικά η Claire, αυτή τη σεζόν. Επίσης μίλησε για τον νέο τριχωτό της φίλο, τον παλιό ψεύτη φίλο της Locke (τον οποί ξέρουμε ως αξιαγάπητο Smocke) και τις γεμάτες Drive Shaft στροφές που έρχονται πριν το τέλος.

Διαβάστε τη συνέχεια

Λοιπόν η Claire είναι τρελή, έτσι;

[Γέλια] Είναι για δέσιμο, ναι !

Κάτι άκουσα σχετικά με ένα μωρό σκίουρο...

Μμμμμ... μου έφτιαξα ένα μωρό σκίουρο από οστά σκίουρου και κάποιου είδους γούνας και μικρά κουμπιά για μάτια. Είναι στ' αλήθεια χαριτωμένο.

Προφανώς δεν γίνεται να εξαφανιστείς με τον πατέρα σου σε εκείνη την καλύβα για μια ολόκληρη σεζόν και να μην έχεις επιπτώσεις, έτσι αυτό συνέβη;

Ναι, για τρία χρόνια ζει μόνη της, φτιάχνοντας το δικό της σπίτι και φαγητό και προστατεύοντας τον εαυτό της. Το μόνο πρόσωπο με το οποίο έχει επαφή σαν φίλο είναι ο Locke, ο οποίος δεν είναι ο αληθινός Locke πια. Έτσι οποιαδήποτε πληροφορία που τις έχει δωθεί για το τι συμβαίνει με τους άλλους ανθρώπους στο νησί είναι από αυτόν. Και ίσως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι εντελώς αλήθεια. Έχει οδηγηθεί στο να πιστεύει ότι οι Others έχουν το μωρό της στον Ναό, έτσι αυτό είναι το σχέδιό της τα τελευταία τρία χρόνια, να το πάρει πίσω.

Το να ανακαλύψει ότι είναι εκτός νησιού και ότι τον ανατρέφει η Kate, είναι εντελώς σοκαριστικό γι αυτήν. Επομένως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα σχέση με την Claire και την Kate τώρα, ένας συνδιασμός έχθρας, τουλάχιστον, και επίσης σεβασμού και ευγνωμοσύνης. Έτσι ήταν διασκεδαστικό να το παίξω.

Λίγο τρελό να σκεφτείς ότι ενώ η Kate μεγάλωνε τον Aaron, το έκανε μαζί με τον Jack, τον αδερφό της Claire.

[Γελά]Ναι... ερχόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη σειρά!

Λοιπόν, αφού η Claire και ο Jack δεν είναι αυτοί που κοιμούνται μαζί και έχουν το μωρό, είμαι εντάξει υποθέτω...

Ω, δεν διάβασες το επόμενο επεισόδιο; [Γελά] Δεν θα εκπλαγόμουν! Αυτό είναι το φινάλε της σεζόν.

Ας μιλήσουμε για μαλλιά, γιατί ουόου...είναι περούκα, έτσι;

Ναι, δόξα το Θεό, έτσι; Πιθανόν θα τα είχα ξυρίσει μέχρι τώρα αν μου έκαναν αυτό στα μαλλιά μου κάθε μέρα.

Είναι πολύ Rousseau. Να υποθέσουμε ότι η Claire είναι απλά η νέα Rousseau του νησιού;

Με έναν σεβασμό. Οι χαρακτήρες τους είναι πολύ διαφορετικοί. Τα ελαττώματα είναι παρόμια με έναν τρόπο, αλλά (η Claire) προσπαθεί ακόμα να καταλάβει σε αυτό το σημείο, τι πραγματικά συμβαίνει, τι έχει συμβεί αυτά τα τρια χρόνια, σε αντίθεση με το τι της έχει ειπωθεί. Αυτός ο βαθμός συνειδητοποίησης - όπως, περίμενε, ίσως όλα όσα είναι στο μυαλό μου να μην είναι σωστά- ακόμα και αν δεν είναι σίγουρη γι αυτό.

Επομένως, αφού εσύ είσαι αυτή που την παίζει, νομίζεις πως υπάρχει ένας τρόπος για να συνέλθει; Ή η Claire θα καταλήξει στο Νησί τρελή;

Εννοώ, η εξέλιξη της σεζόν για τον χαρακτήρα της είναι κάπως σαν επιστροφή στο ποια ήταν η Claire. Ξέρεις, είναι ακόμα εκεί, κάτω από όλλα, ακόμα και αν είναι αρκετά τρελή. Υπάρχουν ακόμα στοιχεία του ποια είναι και ήταν η Claire, και ίσως να είναι πάλι. Ή όχι.

Ίσως χρειάζεται ένα τραγούδι από τους Drive Shaft για να συνέλθει στον παλιό της εαυτό!

Ακριβώς! [Γελά] Αυτό θα ήταν αστείο. "Περίμενε...κρατήσου!"



Πηγή:Aoltv