Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Η επόμενη εβδομάδα θα σας συνεπάρει: Αφού θα δείτε τα τελευταία 10 λεπτά του επεισοδίου της επόμενης εβδομάδας θα γίνει αρκετά ξεκάθαρο το που οδηγεί η τελευταία σεζόν του Lost (Μυρίζομαι έναν πόλεμο να έρχεται!)

Ετοιμαστείτε για δυο επανεμφανίσεις έκπληξη: 1)Κάποιο άτομο που νομίζατε ότι ήταν νεκρό επιστρέφει και το πως αυτός ή αυτή επιστρέφει και τι σημαίνει για το μέλλον των άλλων Losties στο νησί, θα κάνει το μυαλό σας να γυρίζει. 2)Κάποιο άλλο άτομο εμφανίζεται στο Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα και δεν ήξερα καθόλου πως επιστρέφει, και είναι φοβερίο.

Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές στις σχέσεις την επόμενη εβδομάδα: Η Kate θα έχει μια τρυφερή στιγμή με τον Jack kaι επίσης θα έχει μια αποκαλυπτική στιγμή με τον Sawyer και σίγουρα θα υπάρξει μια ξεκάθαρη ένδειξη για το που οι ρομαντικές ιστορίες (ή η έλλειψη αυτών) οδηγούνται αυτή τη σεζόν.

Ο Richard Alpert ήταν σκλάβος; Ο Smokey/Άνδρας με τα Μαύρα ανέφερε πως ο Richard ήταν αλυσοδεμένος. Έχει υπάρξει μια μεγάλη κουβέντα ότι το πλήρωμα του Black Rock ήταν σκλάβοι και όταν επισκεφτήκαμε το πλοίο στο παρελθόν, σκελετοί βρέθηκαν δεμένοι μαζί. Επομένως ήταν ο Richard στο Βlack Rock; Τα καλά νέα είναι ότι θα μάθουμε. Ο Nestor Carbonell μου λέει "Πρόκειται να πάρετε όλες τις απαντήσεις σας: Γιατί δεν γερνάει; Από που είναι; Ποιες μπορεί να είναι οι δυνάμεις του; Και υπάρχει ένα συγκεκριμένο επεισόδιο που αναφέρεται σε όλα αυτά. Με συνεπήρε αυτό που έγραψαν."

Η Claire και ο Sayid έχουν κάτι κοινό. Κάτι μεγάλο.


Πηγή:E!Online