Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Διαβάστε το spoiler

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια:

-O Sawyer θα παραμείνει κακός; Ή θα πάει πίσω, εκεί που είναι γραμμένο, στην ομάδα Jacob; Ρώτησα τον Josh Holloway για το αν ο χαρακτήρας του είναι τελικά καλός ή κακός και μου είπε: " O Sawyer είναι και τα δύο. Είναι καλός και κακός. Περπάτησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του προς το κακο, αλλά τώρα πιο άνετα περπατάει προς το καλό.

Αλλά μπορεί πάντα να περάσει τη γραμμή. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος να παίξω αυτή τη σεζόν εξαιτίας της απώλειας της Juliet και του θυμού, της αναστάτωσης και της λύπης που τον έφεραν πίσω στην αρχική του προσωπικότητα, να είναι θυμωμένος με τον κόσμο και να κρατά τους πάντες σε απόσταση." Παρόλα αυτά ακούω ψιθύρους από αξιόπιστες πηγές πως ο Sawyer δεν θα είναι στη σκοτεινή πλευρά για πολύ καιρό.

-Οι Losties στα Flash sideways θα αρχίσουν να έχουν κάποιες αναμνήσεις. Δεν σκεφτήκατε πως οι ασφαλείς 815ρες θα έμεναν για πάντα χωρίς συνείδηση του τι συνέβη στο νησί, έτσι; Εξάλλου όλοι ανήκουν εκεί. Είναι γραμμένο στον τοίχο της σπηλιάς! Ήδη είδαμε λίγο από αυτό με τον Jack να σκέφτεται πως ο Desmond φαίνεται γνωστός και μου λένε πως θα υπάρξουν και άλλα.

-Η Sheila Keily αρχικά ήταν να εμφανιστεί στα επεισόδια 8,10 και 11 της τελευταίας σεζόν του Lost, αλλά παρόλο που σκοτώνεται στο τέλος αυτής της αρχικής εμφάνισης, επιστρέφει στη σειρά. Μια πηγή από μέσα μς λέει " Ο ρόλος της Sheila έχει επεκταθεί, θα κάνει τουλάχιστον ένα ακόμα επεισόδιο από ότι είχε προγραμματιστεί αρχικά, ίσως περισσότερα. Ο ρόλος της άλλαξε τελευταία στιγμή. Πέταξε ξανά στη Χαβάη την προηγούμενη εβδομάδα για να γυρίσει το επιπλέον επεισόδιο." Επομένως είναι ζόμπι; Αστειεύομαι.


Πηγή:E!Online