Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Stephanie: Τι λέγεται για το Lost; Δώσε μου κάτι καλό!

Λοιπόν, πηγές μου λένε πως θα δούμε τον Boone του Ian Somerhalder ξανά πριν το Lost τελειώσει και δεδομένου ότι ξέρουμε πως η Shannon της Maggie Grace θα επιστρέψει επίσης, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα μοιραστούν κάποιες σκηνές, έτσι; Το αφεντικό των Vampire Diaries, Julie Plec μου είπε ότι είναι καλή φίλη με το αφεντικό του Lost, Damon Lindelof και τον ρώτησε για τον Ian πριν τον πάρει στη σειρά. "Τηλεφώνησα στον Damon και του είπα "Είναι ο Ian ηλίθιος; Γιατί νομίζω πως μπορεί να είναι ηλίθιος" Και ο Damon μου είπε "Όχι, είναι φοβερός". Έτσι όταν ζήτησε τον Ian (στο Lost) φυσικά έπρεπε να πως ναι! Κατέληξε να είναι λίγο περισσότερο μπλεγμένο από ότι νομίζαμε αλλά έπρεπε να πω ναι αφού (ο Damon) με βοήθησε αρχικά."

Whitley: Ευχαριστώ τόσο πολύ για το Lost Reduxes κάθε βράδυ Τρίτης. Μπορείς να μας δώσεις κάτι γι αυτή την εβδομάδα;

Σ' ευχαριστώ! Τώρα συγχώρεσέ με που πρέπει να μιλήσω με δεμένη τη γλώσσα: Ξέρω τι είναι το νησί. Και εσείς επίσης, πολύ νωρίτερα από ότι νομίζατε ότι θα ξέρετε. Περισσότερα αύριο.

Matt από Scripps Ranch, Calf.: Αρκετά με τις συζητήσεις για τις σχέσεις! Θέλω μια διασκεδαστική παλαιομοδίτικη πληροφορία για το Lost.

Πιάσαμε τον Sam Levine του Freaks and Geeks και μας είπε πως πρόκειται να καταλήξει με την Kate. Αστειεύομαι! Αυτό είναι που πραγματικά είπε: "Ο Damon Lindelof είναι ένας παλιός καλός μου φίλος και για έξι χρόνια έλεγε "θα σου γράψω κάτι καλό στη σειρά" και τελικά το έκανε!" Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί αν τα κλείσετε για λίγο θα χάσετε το guest. "Eίναι μια πολύ μικρή εμφάνιση, μια σκηνή και δεν θέλω να πω τι είναι. Θέλω οι άνθρωποι να το δουν και να πουν "Α! Αυτό είναι!"


Πηγή:E!Online