Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε:

-Τι είναι το Νησί; Αυτή η ερώτηση θα απαντηθεί σε λιγότερο χρόνο από ότι νομίζετε, περίπου στο μισό της τελευταίας σεζόν, σύμφωνα με τις πηγές μου. Τέλειο, έτσι; Και ξέρετε ποιος θα βοηθήσει στην παράδοση του μηνύματος! Ο φανταστικός, πάντα νέος κ. Richard Alpert (Nestor Carbonell) και φυσικά ο Jacob (Mark Pellegrino). Είναι σκηνή από το παρελθόν και πρόκειται να είναι καλή.

-Επομένως... Τι είναι το Νησί; Περιγράφεται ως λέξη τεσσάρων γραμμάτων. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο. Δεν υπάρχουν Α ή Ε στη λέξη... Άλλο ένα που μπορώ να πω είναι ότι : Το Νησί πρέπει να υπάρχει, από ότι μου έχουν πει, και το κυριότερο, κάποιος πρέπει να το προστατεύει. Είναι σημαντικό στη μοίρα του κόσμου εκτός του νησιού.

-Ποιος είναι κακός και ποιος είναι καλός; Ο Jorge Garcia λέει: "Δε νομίζω πως o Hurley μπορεί να αλλάξει. Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κακός. Εννοώ, θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε μια λάμψη από αυτό." Είναι πιθανόν οι υποψήφιοι να μην μπορούν να αλλάξουν; Αν ναι, τι συμβαίνει με τον Sayid;


Πηγή:E!Online