Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

O Michael Emerson μιλάει στην Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ανακαλύψαμε μόλις την ταυτότητα μιας από τις επερχόμενες απώλιες για τις οποίες ο Michael Emerson μας είπε στην πρεμιέρα του Lost;

Αν διαβάσουμε ανάμεσα από τις γραμμές αυτών που είπε ο Michael το βράδυ της Τρίτη ενώ συνόδευε την αξιαγάπητη γυναίκα του, την Carrie Preston του True Blood, στα βραβεία του Συνδικάτου Σχεδιαστών Κουστουμιών, ένας από τους Losties που αγαπάμε περισσότερο να βλέπουμε ίσως είναι να φύγει. Επίσης μας έδωσε πληροφορία για τον εντελώς εναλλακτικό Ben, τον καθηγητή λυκείου...

"Θα δείτε το μεγαλύτερο επεισόδιο Ben που έγινε ποτέ στις επόμενες δυο εβδομάδες", λέει ο Michael, το οποίο μας άφησε ενθουσιαμένος (ελάτε τώρα, ξέρετε ότι τα επεισόδια του Ben είναι πάντα τα καλύτερα!). Αλλά αυτό που μας είπε μετά μας προκάλεσε ανησυχία: "Είναι μεγάλο και ίσως είναι το τελευταίο από τα επεισόδια του Ben...αξίζει να το δείτε."

Τώρα θα πρέπει να ερμηνεύσετε αυτή τη δήλωση όπως τη βλέπετε να ταιριάζει, αλλά από όσο μπορούμε να πούμε μας αφήνει δυο επιλογές: Ο Ben δεν θα είναι για πολύ τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στον παράλληλο, ή ο Michael απλά αναφέρεται στον μειούμενο αριθμό των επεισοδίων του Lost που απομένουν πριν από το φινάλε. Και ενώ το τελευταίο φαίνεται πολύ πιο λογικό αφού αυτό το καστ είναι γεμάτο με σφραγισμένα χείλη, δεν υπάρχει μια ελάχιστη περίπτωση να είδαμε μια σπάνια περίπτωση όπου ένας από τους πιο αγαπημένους Losties να μας ξεγέλασε με μια ειλικρινή απάντηση; Απλά μια σκέψη.

Όσο για τη νέα έκδοση του Βen που μας μένει να γνωρίσουμε, ο Michael υπόσχεται πως η σύντομη σύστησή του δεν ήταν ψέματα, αυτός ο Ben είναι ένας τέλειος τύπος!

"Υπάρχει περισσότερο από αυτό που έρχετε. Αυτός είναιο Ben των flash sideways και μπορώ να σας πω πως είναι πιο αληθινός από αυτόν που υπάρχει στο νησί και τον οποίο ξέρουμε" εξηγεί. "Δεν το έχω καταλάβει ακόμα."

Αυτό που έχει καταλάβει είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτός ο τύπος δουλεύει. "Σκεφτήτε το έτσι, έχει όλα τα ίδια χαρακτηριστικά που έχει ο Ben, αλλά σε διαφορετικές ποσότητες. Έχει κάποιες από τις ίδιες ανάγκες ή φαντασιώσεις, αλλά δεν είναι τόσο δυνατές σε αυτόν" λέει ο Michael. Για να το θέσουμε απλά "Είναι πιο συνηθισμένος τύπος."

Αυτός ο συνηθισμένος άνθρωπος γίνεται φίλος με τον δεμένο στην καρέκλα Locke (Terry O' Quinn);

"Έχουν μια σημαντική σχέση" μας λέει ο Michael με εκείνο το φοβερό πονηρό του χαμόγελο. "Ναι..φίλοι" είναι το μόνο που λέει για την κατάστασή τους.


Πηγή:E!Online