Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers για την 6η σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε μερικά spoilers για τα επεισόδια που έρχονται:

- Ο Hurley μιλάει με κάποιον πολύ κοντινό στον Richard στο παρελθόν και μεταφέρει το μήνυμα αυτού του προσώπου. Σίγουρα πολύ συγκινητικό, τόσο όσο και όταν πρωτοσυναντήσαμε τον Bernard και έμαθε πως η Rose ήταν καλά στην δεύτερη σεζόν.

-Ο Άνδρας με τα Μαύρα έχει μια πραγματική νέμεσις και δεν είναι ο Jacob.

-To επεισόδιο "Happily Ever After" σηματοδοτεί την πλήρη επιστροφή του Desmon, καθώς είναι και το κεντρικό του επεισόδιο. Το flash sideway του περιλαμβάνει τους Charlie, Daniel, Penny, Mommy, Jack, Widmore και Claire. O Widmore και ο Desmond μοιράζονται λίγο από εκείνο το περίφημο ουίσκι. Ο Des πρέπει να κάνει μια πολύ, πολύ μεγάλη θυσία.

-Το επεισόδιο Everybody Loves Hugo σηματοδοτεί την επιστροφή της Libby και του Michael. O Michael είναι ένα φάντασμα στο νησί και η Libby με τον Hurley βγαίνουν ραντεβού στο flash sideway του. Ο Locke έχει τροχαίο ατύχημα.


Πηγή:DarkUfo