Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από συνέντευξη του Emerson

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

O Michael Emerson σε πρόσφατη συνέντευξη στο Fancast αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τη συνέχεια της έκτης σεζόν. Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης.

Μετά την ενορχήστρωση του θανάτου του Jacob από τον ΌχιLocke (ή Τέρας Καπνού), γιατί δεν γύρισε να σκοτώσει τον Ben;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση και το αναρωτήθηκα και εγώ. Αλλά υπάρχει λόγος που δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Ο Ben υποπτεύεται πως έχει κάνει κάτι κακό με το να σκοτώσει τον Jacob;

Δε νομίζω πως ο Ben υποκύπτει σε τύψεις. Τον έχουμε δει να κάνει τεράστιες, πιθανόν κακές επιλογές σε όλη τη ζωή του, αλλά απλά συνεχίζει να προχωρά. Μπορεί να μην είναι ένα καλό χαρακτηριστικό αλλά είναι δικό του.

Μας αρέσει να αναθέτουμε το "καλό" στον Jacob σε αντίθεση με τον προφανώς κακό "Άνδρα με τα Μαύρα". Παρόλα αυτά ο Jacob με το υποτιμητικό του σχόλιο "Και τι με εσένα;" στον Ben, εμφανίστηκε χωρίς καθόλου συμπόνοια. Ίσως να μην είναι τόσο καλός όσο πιστεύουμε;

Αυτό πιστεύω και εγώ, επίσης ή τουλάχιστον η ατζέντα του είναι πιο πολύπλοκη από όσο μπορούμε να ξέρουμε. Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουμε. Και ναι (ο Jacob) μάλλον ικετεύει για τον θάνατό του με κάποιον τρόπο.

Με την τελευταία του πνοή ο Jacob είπε στον ΌχιLocke, το περίφημο "Έρχονται". Πόσο θα περιμένουμε μέχρι να βρούμε ποιοι είναι αυτοί;

Θα χρειαστεί λίγο, εκτός αν ξεχνάω κάτι. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος τι σημαίνει αυτή η δήλωση [To Lost γύριζε το 13ο επεισόδιο στη διάρκεια της συνέντευξης]

Μπορεί να δούμε τον Βen στην πραγματικότητα των flash sideways όπου η πτήση 815 έφτασε ασφαλής στο Λος Άντζελες;

Ω...Αυτο είναι δύσκολο να το απατνήσω γιατί αυτές οι διαστάσεις χώρου και χρόνου πέφτουν βροχή. Και νομίζω πως αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω.


Πηγή:FanCast