Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Διαβάστε το spoiler

Στο εβδομαδιαίο του podcast, ο Ryan αποκαλύπτει μερικά επιπλέον spoilers από τα τελευταία γυρίσματα:

-Γυρίσματα σε οδοντιατρείο όπου δουλεύει ο Bernard και ο Jack μπαίνει μέσα. Έχουν μια συζήτηση και ο Jack μιλάει ενώ ο Bernard ακούει προσεκτικά.

-Τα περισσότερα κύρια μέλη του καστ και ο Widmore γυρίζουν σκηνές στον Ναό.

-Βρέθηκε σελίδα από το σενάριο με σκηνές όπου ο Sawyer βλέπει TV και βλέπει το αεροπλάνο της Ajira. Επίσης ο Sayid πηγαίνει να δει τη Nadia και της λέει πως είναι η τελευταία φορά που συναντιόνται. Ο Miles φτάνει, ο Sayid προσπαθεί να βγει από το παράθυρο, αλλά συλλαμβάνεται από τον Sawyer... για τον θάνατο του Keamy. Επίσης υπάρχει σκηνή με τους Sawyer και Kate να παρακολουθούν ένα απόσπασμα στο video από το θάνατο του Keamy. O Miles και ο Sawyer φαίνεται πως είναι συνεργάτες


Πηγή:Hawaii up