Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από τους παραγωγούς και το καστ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στο Paley Festival στο Beverly Hills οι δημιουργοί και το καστ του Lost έδωσαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια.

1. Η μαμά του γιου του Jack (David Shephard στα flash sideways) είναι κάποια που έχουμε συναντήσει ξανά. Juliet; Kate; Sara; Χμ...

2. Μάλλον θα δούμε τον Walt ξανά "[Ο Malcolm David Kelley] σίγουρα είναι ακόμα στη σειρά" είπε ο Carlton Cuse, "αλλά ο ηθοποιός μεγάλωσε." Ο Damon Lindelof είπε "Δουλεύουμε έναν τρόπο για να φέρουμε τον Walt πίσω πριν το Lost τελειώσει."

3. Damon "Οι Ilana και ο Richard θα πουν πράγματα ο ένας στον άλλο και σχετικά με αυτούς στο μέλλον."

4. Ο Terry O' Quinn "παίζει έναν τύπο που δεν πρόκειται να τον δούμε μέχρι το φινάλε."

5. Κάποιος έρχεται στο νησί.

6. Ο Matthew Abbadon δεν θα επιστρέψει.

7. Θα πάρουμε μια απάντηση για την Libby και τον Hurley και την σύνδεσή τους στο παρελθόν.

8. O Vincent θα επιστρέψει.

9. Το φινάλε γράφεται τώρα. Το επεισόδιο 15 μόλις γυρίστηκε αυτή την εβδομάδα στη Χαβάη.

10.Ο Damon λέει πως δεν χρειάζεται ένα νησί να έχει Lost θεματικό πάρκο στην Disney. "Απλά βάλτε τους ανθρώπους σε ένα μαύρο δωμάτιο, γυρίστε τους και χτυπήστε τους στο πρόσωπο και πέστε τους "Μόλις είχατε την εμπειρία του Lost."

11. Θα ανακαλύψουμε αν όντως υπάρχει ένα πουλί στο νησί που λέει "Hurley" καθώς πετάει; "Αυτό είναι στη λίστα μας για να το εξηγήσουμε."

12. Όταν ρωτήσαμε αν θα ανακαλύψουμε τι συνέβη στην Annie, στην αγαπημένη του Ben από τα παιδικά του χρόνια, ο Carlton απάντησε "Δεν θέλουμε να πούμε. Μάλλον όχι."

13. Η συμμορία είναι πάλι μαζί! Ενώ απαντούσε σε μια άσχετη ερώτηση, o Terry O' Quinn ανέφερε: "Πολύ ηθοποιοί του καστ δουλεύουν ξανά μαζί."

14. Θα υπάρχουν περισσότερα για τους θαυμαστές του Charlie.

15. O Αlan Dale, δηλ. o Charles Widmore θα επιστρέψει.

16. Το αν ο Jacob έδωσε ποτέ μια λίστα υποψηφίων στον Ben ή στους Others είναι υποθετικό... και ίσως ο Ben να έλεγε ψέματα για να εγχειριστεί από τον Jack.

17. Προβλήθηκε ένα clip από το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας όπου ο Sayid λέει "προφανώς είμαι κακός", ο Miles λέει στον Sayid πως ήταν νεκρός και λέει "Ότι και αν σε έφερε πίσω δεν ήταν αυτοί (οι άνθρωποι του Ναού)" και η Claire μπαίνει στο Ναό και λέει στον Dogen ότι "Αυτός" θέλει να του μιλήσει.



Πηγή:E!Online