Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέα από το TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σίγουρα ο χαρακτήρας του Harold Perrineau, Michael Dawson πέθανε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να επιστρέψει στο Lost. O Michael θα έχει σκηνές και με τον Hurley (Jorge Garcia) και με την Libby (Cynthia Watros), την οποία ο Michael σκότωσε, με έναν τρόπο που θα εκπλήξει και τους πιο σκληρούς θαυμαστές.

Ανάμεσα στις πολλές πράξης εξαπάτησης του Michael, η πιο σοβαρή ήταν όταν δολοφόνησε εν ψυχρώ την Ana Lucia (Michelle Rodriguez) και τη Libby στη δεύτερη σεζόν. Από τότε, ο αποξενωμένος πατέρας προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του και σύμφωνα με τον Perrineau ίσως το κατάφερε, παρά το ότι είναι νεκρός. Στην πραγματικότητα, λέει, ο Michael θα απολογηθεί στη Libby.

"Απολογήθηκα", λέει ο Perrineau. "Κάθε φορά που το έκανα ήταν στ' αλήθεια συναισθηματική. Υπήρχε κάτι πραγματικά ωραίο σε αυτό. Δεν απολογήθηκα μόνο σε αυτή αλλά και στον Hurley."

Ο συμπρωταγωνιστής Garcia μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα. "Παίχτηκε πραγματικά καλά. Όταν κάναμε την πρόβα, βρήκα τον εαυτό μου να συγκινείται πιο πολύ από όσο νόμιζα."

Η απολογία του Michael προέρχεται από την αναζήτησή του για εξιλέωση αυτή τη σεζόν. "Αυτό προσπαθούσε να κάνει από τοτε που επέστρεψε" λέει ο Perrineau. "Αυτό είναι που κάνει ο Michael από το Ana Lucia - Libby επεισόδιο, προσπαθώντας να βρει κάποια εξιλέωση."

Η Ana Lucia, που επίσης ο Michael δολοφόνησε, δεν θα πάρει απολογία όμως. "Ήταν στο δρόμο του", λέει ο Perrineau. "Θα σκότωνε τον Ben. Είδατε πόσο καλός είναι ο Michael Emerson στη σειρά; Αν τον είχε σκοτώσει, θα το είχαμε χάσει όλο αυτό. Θα έπρεπε να με ευχαριστείτε!"

Επομένως η Libby και ο Michael θα είναι ενσαρκώσεις του Τέρας Καπνού όπως ο τώρα νεκρός Locke; "Είμαι εντελώς το φάντασμα του Michael", λέει ο Perrineau, αν και αμφισβητεί αν κάθε νεκρός χαρακτήρας που είδαμε είναι μια μορφή του Jacob ή του Άνδρα με τα Μαύρα." Προσθέτει ο Garcia "Είμαι αρκετά σίγουρος πως η Libby δεν είναι ο Άνδρας με τα Μαύρα όταν την δείτε."

Όσο για τον εναλλακτικό χρόνο όπου οι Losties ζουν και αναπνέουν, ο Perrineau λέει πως δεν θα δούμε έναν εκτός νησιού Michae. "Εκτός αν χρησιμοποιήσουν κάποια παλιά σκηνή, από όσο ξέρω, ο Michael είναι μόνο νεκρός αυτή τη σεζόν." Ο Garcia προσθέτει "θα δούμε" για την κατάσταση της Libby στο να είναι ζωντανή εκτός νησιού.


Πηγή:TV Guide