Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Kαμία πληροφορία για το Lost; - Antonio

Aν περιμένεις το τρίγωνο Sawyer/Kate/Jack να προχωρήσει μπροστά και στο κέντρο σε αυτά τα τελευταία 10 επεισόδια, τότε ήρθε ο καιρός να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι αυτές τις προσδοκίες. "Προχωράμε στο τέλος του παιχνιδιού της σειράς και οι προτεραιότητες έχουν μετακινηθεί από το "Ποιον πρόκειται να διαλέξει η Kate;" στο "Θα μείνει κανείς ζωντανός;" λέει ο παραγωγός Damon Lindelof. "Ελπίζω (οι θεατές) να ικανοποιηθούν με αυτά που κάνουμε, αλλά δεν γράφουμε ρομαντική νουβέλα εδώ. Καταλαβαίνω πως σε προηγούμενες σεζόν αυτό ήταν περισσότερο σχετικό. Δεν το αμελούμε, αλλά υπάρχουν πολλά ψάρια να ψήσουμε. Τα στοιχεία του ερωτικού τριγώνου - η σχέση της Kate με τον Jack, η σχέση της με τον Sawyer, η σχέση του Sawyer με την Juliet, που είναι νεκρή - είναι μεγάλο μέρος της σεζόν. Όλα αυτά είναι στο παιχνίδι."

Θα ανακαλύψουμε γιατί ο Richard δεν γερνά; Julie

Ναι. Η μεγάλη αποκάλυψη συμβαίνει στις 23 Μαρτίου, στο Richard centric επεισόδιο. Και αν νομίζετε πως ξέρετε από τώρα την απάντηση, σκεφτήτε ξανά. "Σίγουρα είχα κάποιες θεωρίες για το λόγο που δεν γερνά και ήμουν εντελώς λάθος" ομολογεί ο Nestor Carbonell, που προσθέτει ότι το επεισόδιο είναι αντισυμβατικό στο ότι η κύρια ιστορία επικεντρώνεται στην καταγωγή του χαρακτήρα. Υπάρχουν λίγα γεγονότα από το νησί, αλλά όχι πολλά. Κυρίως επικεντρώνεται στο παρελθόν."


Πηγή:EW