Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Η Michelle Rodriguez είναι η τελευταία της 815 που κλείνει ταξίδι επιστροφής στο Lost. Πηγές μου επιβεβαιώνουν αποκλειστικά πως η Rodriguez θα επανακτήσει τον ρόλο της ως η πεθαμένη tailie Αna Lucia σε τουλάχιστον ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Η Rodriguez που σκοτώθηκε στην δεύτερη σεζόν, επέστρεψε στην πέμπτη όταν η Ana Lucia εμφανίστηκε σε ένα από τα οράματα του Hurley.

Δεν υπάρχει πληροφορία για το πως ακριβώς η Ana Lucia θα επανεμφανιστεί αυτή τη φορά αλλά όλο αυτό φωνάζει "flash sideway εμφάνιση."

H Rodriguez μεγαλώνει τη λίστα των πρώην ηθοποιών του Lost που εμφανίζονται ως guest stars αυτή τη σεζόν. Η λίστα συμπεριλαμβάνει τους Maggie Grace, Harold Perinneau, Cynthia Watros και Rebecca Mader.


Πηγή:EW