Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Καστινγκ νέα για το φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Την τελευταία φορά που είδαμε την Juliet Burke (Elizabeth Mitchell) στο Lost του ABC, πέθαινε στα χέρια της αληθινής αγάπης της, Sawyer (Josh Holloway), αφού την είχαν τραβήξει από τον πάτο του κατεστραμμένου σταθμού Swan της Dharma και αφού είχε πει στον Sawyer "Πρέπει να σου πω κάτι σημαντικό". Αυτό ήταν στο "LA X" στο δεύτερο μέρος της πρεμιέρας της έκτης και τελευταίας σεζόν που προβάλεται τώρα.

Επομένως θα δούμε την Juliet ξανά;

Η Mitchell μιλώντας μας από το σετ της άλλης σειράς της στο ΑΒC, V στο Βανκούβερ του Καναδά, την Δευτέρα μας αποκάλυψε πως θα πετάξει πίσω στη Χαβάη, όπου γυρίζεται το Lost, πολύ σύντομα.

"Θα πετάξω πίσω ξανά σε λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα είναι σαν ταξίδι του μέλιτος" λέει, αναφερόμενη στο γεγονός πως δεν θα έχει να πηγαίνει πέρα δώθε τον Ειρηνικό Ωκεανό όπως έκανε στο γύρισμα των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων του V, το οποίο γυρίστηκε την ίδια περίοδο με το Lost τον προηγούμενο χρόνο.

Έτσι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ξανά την Juliet;

"Ναι, νομίζω πως ναι" λέει η Mitchell. "Δεν μπορώ να πω τι θα κάνει, γιατί θα πάρω το σενάριο σε λίγες ημέρες...Μπορεί να είναι για το φινάλε. Θα είναι προς το τέλος, ναι."

Θα εμφανιστεί ως φάντασμα στο νησί; Ως flashback; Στο παράλληλο σύμπαν;


Πηγή:SciFi Wire