Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

H αντίδραση του Daniel Dae Kim στο φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

The End. Για τους παραγωγούς αυτός είναι ο τίτλος του φινάλε της σειράς. Και για τον Dae Kim πρόκειται να πάρει τα μυαλά των θεατών. "Είναι αρκετά φοβερό", λέει ο ηθοποιός, που διάβασε το αντίγραφό του, του top secret σεναρίου την προηγούμενη Πέμπτη. "Αν σκεφτείς πόσα πολλά κομμάτια οι συγγραφείς έπρεπε να βάλουν μαζί για να το ταιριάξουν, είναι εντυπωσιακό και έκαναν τόσο καλή δουλειά. Μερικές από τις στροφές είναι τόσο έξυπνες."

Συνεχίζει: "Για εμένα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Μετά που το διάβασα, έπρεπε να κάτσω για πέντε ή δέκα λεπτά, απλά να το αναλογιστώ και να το κατανοήσω, γιατί σίγουρα έχει αντικτυπο."


Πηγή:TVWatch