Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια:

Το επεισόδιο 15 μπορεί να είναι το πιο συναρπαστικό επεισόδιο όλων. Αυτό είναι που ακούω συνέχεια από τους ανθρώπους που συνδέονται με τη σειρά, μετά το γύρισμα αυτού του "τρελού επεισοδίου 15" την προηγούμενη εβδομάδα στη Χαβάη. Είναι τρελό αρκετά για να το λέει ο Michael Emerson "τρελό".

"Προχωράει την ιστορία", λέει ο Emerson. "Είναι σε έναν χρόνο και σε έναν τόπο που δεν έχετε ποτέ δει ξανά σε σειρά, θα τολμούσα να πω. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς χωρίς ούτε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες στο επεισόδιο; Τόσο τρελό είναι."

"Ένα επεισόδιο με τεράστιες αποκαλύψεις είναι το επεισόδιο 15" λέει ο Nestor Carbonell. "Είναι πραγματικά καλό."

Η Charlotte επιστρέφει: Μου λένε ότι o χαρακτήρας της Rebecca Mader θα επιστρέψει πολύ σύντομα "με έναν μεγάλο τρόπο" και θα είναι "πολύ κοντά σε έναν άνδρα πρωταγωνιστή." Χμ... Θα μπορούσε ο γιος του Jack, David να έχει κατάλευκο δέρμα και μπλε μάτια για έναν λόγο; Θα μπορούσε η Charlotte να είναι η μαμά;

Τι είναι το Νησί; Την προηγούμενη εβδομάδα σας είπα ότι θα ανακαλύψουμε τι είναι το νησί στα μέσα της σεζόν και πως περιγράφεται σαν μια λέξη με τέσσερα γράμματα. Αυτά που μπορώ να σας πω είναι:

*Θα μάθουμε τι είναι το νησί από τον Jacob, στο επεισόδιο 9 που είναι η ιστορία του Richard.

*H λέξη με τα τέσσερα γράμματα θα έχει ένα Ο

-Στο ίδιο επεισόδιο θα μάθουμε γιατί ο Richard δεν γερνά. Συμπεριλαμβάνει μια παράκληση.


Πηγή:E!Online