Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια:

Είναι ο Richard Alpert Καλός ή Κακός; Όταν ρωτήσαμε αν μπορούμε να κάνουμε ασφαλή υπόθεση πως ο Richard είναι στην Ομάδα Jacob, ο Nestor Carbonell μας λέει. "Δεν ξέρω. Δεν θέλω να το χαλάσω. Είναι περίπλοκο." (Χμ...ο Richard είπε στον Hurley να μην πιστεύει μια λέξη από αυτά που λέει ο Jacob γιατί πηγαίνει στην Ομάδα Μαύρο ή γιατί φοβάται πως ο άνδρας που εμφανίζεται στον Hurley δεν είναι στ' αλήθεια ο Jacob;)

Ο Nestor επίσης υπόσχεται: "Δεν θα σας πω ψέματα, στο επεισόδιο 9 θα έχετε μεγάλες αποκαλύψεις για το νησί. Στο επεισόδιο 15, ακόμα περισσότερες." Θυμάστε που ο Michael Emerson μας είπε για το επεισόδιο 15 "Είναι σε έναν χρόνο και τόπο που δεν έχετε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά πριν. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς όπου οι βασικοί δεν ήταν στο επεισόδιο;" Τα λεφτά μου είναι στον Jacob και τον Άνδρα με τα Μαύρα. Αλλά που είναι;

Ο Aaron είναι "σημαντικός"... Αλλά τι γίνεται με την μητέρα του γιου του Jack; Ο Damon και ο Cartlon λένε πως ο γιος της Claire, Aaron είναι "σημαντικός" και "σίγουρα έχει σχέση με το τέλος της σειράς". Ο Damon λέει πως "θα δούμε τον Walt ξανά σε κάποια μορφή".Και δεν σχολιάζουν για το αν η Kate ή η Juliet μπορεί να είναι η μητέρα του γιου του Jack. "Mεγάλο" λέει ο Cartlon "Eίσαι καλή όμως. Πολύ καλή." Τα λεφτά μου στην Juliet!


Πηγή:E!Online