Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Γιατί θα λατρέψετε όλα τα επεισόδια που έρχονται: Ακούγοντας τι έρχεται, δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένη είμαι για τα τελευταία επεισόδια. Τα πράγματα γίνονται συναισθηματικά. Ίσως κλάψετε πρακολουθωντας το επεισόδιο 11 (Εκτός άν έχετε πεθάνει εσωτερικά). Και όλα όσα έχετε δει μέχρι τώρα αρχίζουν να φαίνονται σαν προθέρμανση. Ετοιμαστείτε!

Τι είναι το Νησί: Για κάποιες εβδομάδες σας πειράζω πως μια λέξη με τέσσερα γράμματα χρησιμοποιείται για να περιγράψει το νησί. Έχει ένα Ο και κανένα Α ή Ε. Το τελικό στοιχείο σας είναι: Θα μάθετε την λέξη στο επόμενο επεισόδιο! Το επεισόδιο νούμερο 9 είναι η ιστορία του Richard Alpert (Nestor Carbonell) και δεν πρέπει να το χάσετε.

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε:

-Κάποιος που δεν έχουμε ακόμα συναντήσει έχει ένα σημαντικό μήνυμα για τον Hurely την επόμενη εβδομάδα

-Ο ψεύτικος Locke πρόκειται να πει στον Jin πως σκοπεύει να φύγει από το νησί και είναι αρκετά ζουμερό!

-Υπάρχει ένα "πακέτο" μπου μπορεί να είναι η πιο πειστική αποκάλυψη μέχρι τώρα στη σεζόν.


Πηγή:E!Online